Kuća i vrt

Savršena vila u Španiji za 16,5 miliona dolara

Savršena vila u Španiji za 16,5 miliona dolara
Foto: Ilustracija | Savršena vila u Španiji za 16,5 miliona dolara

Samo materijali vrhunskog kvaliteta korišćeni su za konstrukciju ove nevjerovatne savremene vile po imenu Benahavis, koja ima mermerne podove, podno grejanje, klimu, zatvoreni bazen sa grejanom vodom, šarmantni kućni bioskop, lift i predivnu baštu sa automatskim sistemom navodnjavanja.

A sve ovo je procjenjeno na 16.5 miliona dolara.

Ona se nalazi u južnoj Španiji, u neposrednoj blizini Marbelje, a sadrži osam spavaćih soba i isto toliko kupatila, pored brojih predivno uređenih prostora za uživanje u ljepšoj strani života, prenosi luxlife.rs.

Njena površina ukupno mjeri 1.836 m2, a vila se prostire na tri nivoa. Ovaj sasvim novi posjed nalazi se na izdignutoj parceli sa veoma privilegovanim položajem, zbog kog obećava panoramski pogled prema Sredozemnom moru, Gibraltaru, pa čak i Africi! Ali, to nije sve.

Udobna soba za sjedenje sa kaminom će probuditi uspavane romantičare u svakom od nas, a savršeno se uklapa sa master spavaćom sobom koja posjeduje privatno kupatilo i garderobu.

Zatvoreni spa kutak sa bazenom sa grejanom vodom, saunom i parnom sobom, kao i predivni bazen na otvorenom će vam pružiti više nego dovoljno opcija za relaksaciju ili zabavu. Pored toga, u podrumskom dijelu ove vile nalazi se biokop i kućna teretana.

Što se tiče smještaja za goste, ova vila nudi dvije sobe sa privatnim kupatilima, dnevnu sobu sa ljetnjom kuhinjom i kućnu kancelariju. Garaža sa dovoljno mjesta za šest automobila će svakako zadovoljiti vaše potrebe, dok je osoblje vile tu za sve ostalo. Osoblje inače ima svoj odvojeni stan, sa odvojenim ulazom. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije