Kuća i vrt

Specijalna ponuda Gorenje mašina za pranje veša sa garancijom od 10 godina

Specijalna ponuda Gorenje mašina za pranje veša sa garancijom od 10 godina
Foto: Ustupljena fotografija | Specijalna ponuda Gorenje mašina za pranje veša sa garancijom od 10 godina

Mašina za pranje veša jedan je od glavnih saveznika u svakoj kući! Upravo iz tog razloga je od ključne važnosti da prilikom odabira vašeg idealnog modela obratite pažnju da ona temeljno čisti veš i da vas čuva od alergena i neprijatnih mirisa.

Pored toga, bitno je da se obrati pažnja i na uslove garancije, koja osigurava da ćete imati vrhunski uređaj u domu. Zato vam predstavljamo specijalnu akciju "Platiš manje, a traje duže" Gorenje mašina za pranje veša sa Inverter PowerDrive motorom po odličnim cijenama i sa garancijom od 10 godina, koja traje do 31. oktobra.

Modeli iz Gorenje WaveActive kolekcije dizajnirani su po standardima najnaprednije tehnologije pranja. Programi su napravljeni tako da rehidriraju vlakna, što odjeću čini mekšom i manje naboranom. Takođe, imaju i Inverter PowerDrive motor koji je kreiran sa ciljem da omogući dugovječnost vaše mašine za pranje veša, dok istovremeno štedi električnu energiju sa svakim pranjem.

Recite zbogom alergijama!

Koristeći ove mašine možete zaštititi svoju porodicu od alergija tako što ćete upotrijebiti program  AllergySteam, koji visokim intenzitetom pare, efikasno uklanja alergene. U borbi protiv štetnih čestica pomaže i ExtraHygiene funkcija koja uklanja i do 99.9% bakterija i grinja brinući se da vaša odjeća ne bude oštećena u tom procesu. Dodatno IonTech tehnologija obogaćuje vazduh jonima koji pored svega eliminišu i neprijatne mirise.

Takođe, možete zaboraviti i na omekšivač, koji ukoliko se pretjerano i nepravilno koristi, može da bude uzrok mnogih problema prilikom procesa pranja. SteamTech tretman parom na kraju odabranog programa pobrinuće se da vaša odjeća bude temeljno oprana i mekša.

Još jedna od prednosti ovih mašina je što je njihov svaki program sada brži nego ikad! Ukoliko ste u stalnoj žurbi i nemate baš mnogo vremena, ove mašine imaju funkciju za brzo pranje koja je dizajnirana  za takve situacije. Ona vam daje priliku da skratite vrijeme svakog programa.

Zahvaljujući svim ovim i mnogim drugim funkcijama, slobodno možete da se prepustite uživanju u stvarima koje najviše volite. Pranje veša prepustite Gorenje mašinama sa Inverter PowerDrive motorom koje su napravljene tako da posao obave na efektan, lak i ekološki prihvatljiv način, a sve to uz duži životni vijek uređaja!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije