Kuće i vrt

Trik kako da se izborite sa bazenom i igračkama na naduvavanje

Trik kako da se izborite sa bazenom i igračkama na naduvavanje
Foto: Unsplash/Toni Cuenca | Trik kako da se izborite sa bazenom i igračkama na naduvavanje
N.N.

Ljeto je konačno ovdje, a za većinu roditelja to znači da počinje sezona duvanja gumenih igračaka za vodu. Uz igračke stiže i uzbuđenje i nestrpljenje vaših mališana kojima je svaki sekund dug kao vječnost dok iščekuju trenutak da ulete u vodu ili da se brčkaju u bazenu.

U tim situacijama uglavnom sve zavisi od premorenog roditeljskog daha i vještine brzog duvanja. Mnogi kupuju i nožne pumpe za naduvavanje, što beznačajno skraćuje proces, dok su električne pumpe često previše za nas budžet. Međutim, ako nemate pumpu koja leži okolo i ne želite da je kupujete, najvjerovatnije ćete imati zgodan alat za naduvavanje koji je već spremljen i nalazi se u fioci vašeg kupatila.

Jedna mama tvrdi, kako prenosi Mirror, da može da naduva bazen svog trogodišnjeg djeteta za samo 90 sekundi, jednostavnim korišćenjem običnog fena za kosu.

Na snimku koji je podijeljen preko TikTok-a, možete da vidite snalažljivu mamu, pod korisničkim imenom @capricesmum, kako koristi fen za kosu da naduva bazen za djecu hladnim vazduhom. Tvrdi da ovu metodu koristi već godinama.

"U vrućim danima, moj sin je tako nestrpljiv da počne da se igra, a fen mi omogućava da sve ovo obavim tako brzo. Našem čamcu za veslanje bilo je potrebno 90 sekundi da se naduva. Ali molim vas, budite oprezni i uvjerite se da unutra nema vode, jer to može da bude opasno."

Video je pregledan više od 3,9 miliona puta, a mnoge "kolege" roditelji su pravili bilješke.

"Volio bih da sam ovo vidio prije nego što sam ustima razneo bazen", rekao je jedan, dok je drugi dodao: "Kao astmatičar koji svake godine skoro umirem duvajući bazen, dobro bi mi došao ovaj savjet prije deset godina."

Mnogi roditelji su izrazili svoju zahvalnost i složili se da je ovo jedan od najboljih trikova koji su saznali.

(Telegraf.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije