Kuća i vrt

Zavirite u novu kuću Sindi Kraford i njenog supruga

Zavirite u novu kuću Sindi Kraford i njenog supruga
Foto: Ilustracija | Zavirite u novu kuću Sindi Kraford i njenog supruga

Kako izgleda fotografija idelanog porodičnog doma? Možda baš poput ove koja prikazuje novu kuću slavne manekenke Sindi Kraford i njenog supruga Rendi Gerbera.

Ovo fantastično imanje koje se nalazi u Kaliforniji, poznati par nedavno je pazario po ceni od $11.6  miliona.

Luksuzna rezidencija se prostire na oko 1.500 metara kvadratnih površine i posjeduje 5 spavaćih soba, šest kupatila i brojne pogodnosti koje kreiraju idealan balans između enterijera i eksterijera kuće.

Velika pokretna vrata na šine otvaraju svaku prostoriju ka zadnjem dvorištu koje je bogato zelenilom i bujnom vegetacijom, gdje se nalaze još veliki bazen, ligeštuli za odmor i uživanje, veliki kamin…

Kuća je otvorenog plana prostora sa drvenim brodskim podom. Kuhinja je kompletno opremljena luksuznim centralnim kuhinjskim ostrvom pa ovdje stičete utisak da ste u kuhinji nekog profesionalnog restorana. Glavna spavaća soba takođe posjeduje vrata koja vode u idilično dvorište, a u okviru sobe se nalazi i posebno kupatilo.

Zanimljivo je da je ova kuća nekada bila u vlasništvu pjevača grupe One Republic - Rajana Tedera, a originalno je sagrađena 1959.godine.

Ukoliko ste fan Sindi Kraford onda definitivno poznajete njen besprekoran stil.

Sva imanja koja posjeduje zajedno sa suprugom, uključujući vikendicu u Meksiku i apartman na Menhetnu posjeduju nevjerovatan stil. Enterijerom dominiraju neutralne nijanse i fantastični dekorativni detalji u vidu slika, lampi, tepiha...

Bračni par je poznat kao ljubitelj nekretnina, a mnoge od njih su kupili, zatim renovirali i prodali. Jednu takvu kuću u Malibuu su prodali za čak $60 miliona.

Tako su slavni supermodel i njen suprug biznismen svom bogatom spisku nekretnina dodali još jednu.

(luxlife.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije