Tito magnet za turiste

Bojana Živanić

BANJALUKA, JAJCE - Iako je period komunizma i antifašističke borbe u Drugom svjetskom ratu odavno iza nas, brojne turiste, ali i građane BiH i te kako zanimaju neki od najvažnijih događaja u vezi sa Titom, zatim bitke, život i dešavanja u bivšoj Jugoslaviji, pa tako posjećuju muzeje, komplekse i druge objekte u vezi s tim periodom.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

iamastar

A vi htjeli nezavisnost, počeli rat zbog toga, pa se sad dičite posjetama i brojite novac od istih, a ono niko ne posjecuje vas zbog vaše nezavisnosti, nego zbog onog sto ste bili prije. Dupli standardi malo reklo bi se.