Budvansko ostrvo među devet najljepših plaža Evrope

Budva je još jednom pronašla svoje mjesto među globalno poznatim destinacijama. Ovoga puta dospjela je na listu 'Devet najljepših plaža Evrope koje treba posjetiti ovog ...

U Tivat uplovila najveća privatna jahta na svijetu "Azam"

TIVAT - Najveća privatna jahta na svijetu - "Azam", duga 180 metara, uplovila je jutros u marinu Porto Montenegro u Tivtu.

Sagrada Familia dobila građevinsku dozvolu poslije 137 godina

Bazilika Sagrada Familia, zaštitni znak Barselone koju je projektovao katalonski arhitekta Antoni Gaudi, dobila je građevinsku dozvolu nakon 137 godina.

Djevojčice koje ne dodiruju tlo i kojima se i kralj klanja

​Kumari (potiče od sanskritske riječi Kaumarya, što znači princeza) ili žive boginje su djevojčice koje još nisu ušle u pubertet, a smatraju se zemaljskom manifestacijom ...

U Budvi ipak možete šetati bez majice i u kupaćem kostimu

Nije tačno da Budva uvodi kazne za šetnju bez majice, te za jelo i piće na javnoj površini, kazao je Marko Carević, predsjednik opštine Budva, prenose crnogorski mediji.

U kafiću u Herceg Novom ugrađen prvi limitator buke

HERCEG NOVI - Prvi limitator buke u Crnoj Gori ugrađen je u Herceg Novom u kafiću "Pab Got", koji je ranije imao probleme zbog prijava građana na jačinu emitovane buke.

Koji su to najučinkovitiji rituali za sretan i bezbrižan put?

Svako putovanje je upoznavanje novog, odlazak od svoje zone komfora, svog doma te je kao takvo uglavnom pozitivno iskustvo i neprocjenjiva avantura ali nepredviđeni događaji ...

Stanovnici ovih gradova najbolje žive

Stanovnici Ciriha u Švajcarskoj imaju najbolji kvalitet života na svijetu, ako je suditi po istraživanju Dojče banke od nazivom "Mapping the World’s Prices 2019".