Anketa "Nezavisnih": Građani o legalizaciji kanabisa za liječenje

Nataša Lazukić, Faruk Halilović

​BANJALUKA - Dok se čeka odluka nadležnih institucija u vezi sa eventualnom legalizacijom kanabisa u medicinske svrhe u BiH, anketa, koju smo sproveli među građanima, pokazuje da oni podržavaju ovakav vid liječenja.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

np63

legalizacijom kanabisa, a i hašiša kao u nekim zemljama drastično bi smanjio kriminal u vezi sa nabavkom, proizvodnjom i rasturanjem narkotika. Danas je situacija takva ( posebno su ugrožene osnovne i srednje škole) da skoro u svakom gradu veliki broj mladih ljudi nabavlja i rastura narkotička sredstva.