Dan kada je ugašena ljubav: Godišnjica ubistva sarajevskih Romea i Julije

Minja Šuković

"Davno je to bilo u zemlji koje nema više nešto je prekrilo vrijeme nešto ljudi zaboraviše Sjećam se sudbina mnogih u gradu ispod Trebevića ali Boško i Admira to je već bila filmska priča..."

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

pikaso

A zna se tacno imenom i prezimenom ko ih je je javna tajna ....svako zna to danas....ubio ih je Sarajevski kriminalac teski...smrad nad smradovima i olos sa muslimanske strane....Trebalo ga je barem nakon rata uhvatiti i suditi mu bi ja njemu privezao na stomak a ispod ubacio pacove a onda ga svezao za razanj i okrenuo prema zemlji i lagano zagrijavao brenerom serpu odozdo dok mu pacovi ne udju u stomak ..a dalje mozete pretpostaviti sta bi radili...e to je skotu i ubici trebalo uraditi kasnije ....da crkava natenane u najstrasnijim mukama jer skot je to zasluzio.

Butros

durmo, bosnjacki pravoslavce, cini mi se da si jedna velika pogan a mozda i ubica.

DundjerDangubic

Kako god,ko ih ubi,crko dabogda...

durmozejnil

Minja, Bošnjakinjo pravoslavna (izvinjavam se ako su se tvoji doselili nekad iz Srbije?), žalosno je što i tragediju dvoje maldih Bošnjaka (Boško, Bošnjak pravoslavac - izvinjavam se ako su njegovi nekad doselili iz Srbije i Admira, Bošnjakinja muslimanka) želiš da iskoristiš u propagandne gebelsovske svrhe protiv svoje države i svog bošnjačkog naroda!?
Žalosno je šta je velikosrpska gebelsovska propaganda Ilije Garašanina od početka 19 vijeka na ovamo do danas uradila od naše braće Bošnjaka pravoslavaca a danas bh Srba!?