Mirko Ličina iz Novog Grada u teškim uslovima dočekao zimu

Nemanja Vukojević

​BANJALUKA - Mirko Ličina (62) iz sela Donji Matavazi, kod Novog Grada, u teškim uslovima dočekao je zimu, a trenutno preživljava u trošnoj kući, koja samo što se nije srušila, i to od milostinje komšija koje mu pomažu.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

pikaso

Pa ti ajde opet ratovati za ološ!Eto za koga i za koju i kakvu državu si da je nebilo ...ne treba nam ni ovakva o još ovakvih slučajeva ima...na stotine ali niko ne priča ništa .Gdje je vlast da riješi odavno ovakve slučajeve...nemaju kad od lopovluka i pljačke sve znaju ali se prave zaslužujemo mi ništa da imamo kao narod smo stoka obična.