Perići broje 11 doktora, bijeli mantil prenose s koljena na koljeno

Bojana Petković

TOMISLAVGRAD - Budući da sam odrasla u liječničkoj obitelji, od malih nogu sam bila okružena svijetom medicine, tako da je ona u konačnici postala sastavni dio mene i moga identiteta puno prije upisa na fakultet. Otkad znam za sebe, to je jedino zanimanje u kojemu sam se mogla zamisliti, stoga sam jako sretna i ponosna što sam naposljetku i ostvarila ono o čemu sanjam čitavo djetinjstvo, priča Ružica Perić, koja sa rođakom Ivom (njih dvije su posljednje diplomirale medicinu), uz ostale članove čini broj od 11 doktora kojima se diči porodica Perić, porijeklom iz sela Kolo kod Tomislavgrada.

Vrati na vijest

Komentari 0

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".