Život

Ponosni otac osmog djeteta: Sretan sam i ni za šta se na svijetu ne bi mijenjao

Ponosni otac osmog djeteta: Sretan sam i ni za šta se na svijetu ne bi mijenjao
Foto: Srna | Bračni par iz Trebinja dobio osmo dijete: Ništa nam ne nedostaje

TREBINJE - Nakon rođenja osmog djeteta, u porodici Sava Kurajice iz Trebinja danas je bilo slavlja, ali se i radilo kao i svakog radnog dana, jer desetočlanu porodicu, kako kaže Savo, valja izdržavati.

"Sretan sam i ni za šta se na svijetu ne bi mijenjao. Svejedno mi je da li imam dječake ili djevojčice, a imam ih, hvala Bogu - sedam kćeri i jednoga sina", rekao je Savo za "Nezavisne".

Sava smo zatekli i večeras pored svoje pijačne tezge u naselju Gorica, u kome Kurajice žive, gdje je, doduše, došao samo da je zatvori, a radila je njihova prijateljica, dok su djeca ostala kod kuće sa gostima koji su cio dan čestitali sretnoj porodici.

Dodaje da je odmah obišao suprugu i kćerkicu, koja je rođena sa četiri i po kilograma, a ime će joj, kada dođe kući, dati njene sestre.

Najstarije dijete kod Kurajica pohađa treći razred srednje škole i svi se uzajamno pomažu, pa im ničega ne nedostaje.

"Nama, hvala Bogu, ne nedostaje ništa, iako živimo skromno, jer se sve može postići slogom i radom, a mi imamo i jednoga i drugoga", priča dalje ushićeni otac i dodaje da sva djeca u porodici imaju zaduženja, pa šta kome pripadne.

Zanimljivo je, kako kažu komšije sa susjednih tezgi, da je mama Mirjana i juče radila za tezgom i podizala teške gajbe sa voćem i povrćem, pa kad je završila posao - spremila se i otišla u porodilište, da bi naveče rodila.

Savo Kurajice se u našem kratkom razgvoru nije izjasnio da li će malih Kurajica biti još, već nam se zagonetno osmijehnuo i dodao: "O tom po tom..."

Vezane vijesti:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije