Povratak na posao ne mora biti depresivan

N.N.

Zašto smo poslije ljetovanja često neraspoloženi? Promjena perspektive pomaže pa umjesto da žalite što više niste na moru, budite zahvalni što ste imali privilegiju da otputujete. Iza nas su sunce, more, kasno ustajanje, izležavanje na plaži, slušanje šuma talasa, hod po pijesku, upoznavanje novih predjela... Ispred nas je dosadni posao, plaćanje računa, iste ulice, poznate zgrade, čak se i razgovori sa kolegama u pauzama posla ne mijenjaju. Ako tome dodamo skupi septembar i nastupajuće hladne dane, postavlja se pitanje kako da ne budemo neraspoloženi?

Vrati na vijest

Komentari 0

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".