Novosti

Abarth za Uskrs častio novim slikama (FOTO)

Abarth za Uskrs častio novim slikama (FOTO)
Foto: Twitter / Printscreen | Abarth za Uskrs častio novim slikama (FOTO)

Prvi put vidimo i fotografije interijera novog Abartha 600e Scorpionissima: ploča s instrumentima obogaćena Abarth grafikom, ekskluzivni uzorak i tamno okruženje neke su od dodataka tajanstvene kabine ukrašene detaljima poput prijetećeg škorpiona na upravljaču ili šavovima u boji.

Trkaća duša modela Abarth 600e Scorpionissima izražena je posebnim namjenskim sjedištima s nadahnutima trkama i sportskim upravljačem s kožnim i Alcantara umetcima, koji naglašavaju sportski duh automobila.

Unutrašnji dizajn takođe sadrži poklopac za dodatni prostor za pohranu u kabini, ambijentalno svjetlo koje naglašava atraktivnu unutrašnjost i 10-inčni radio NAV za maksimalnu zabavu tokom boravka u automobilu.

Infotainment sistem s grafikomspecifičnom za Abarth pruža vozaču stranice za mjerenje performansi i namjenski dio za jednostavno uključivanje i isključivanje nepogrešivog Abarthovog zvuka koji pruža Sound Generator.

Ovi dodaci daju jedinstvenost ovom agresivnom vozilu u smislu povezivosti i užitka u vožnji. U junu će Abarth pokazati cijeli izgled agresivnog Abartha 600e, najsnažnijeg Abartha ikada, prenosi "Index".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije