Kia do kraja godine uvodi digitalni ključ

Kia Motors, dio koncerna Hyundai Motor Group, nedavno je predstavila 'digitalni ključ', koji korisnicima omogućava otključavanje i startovanje vozila pomoću pametnog telefona.

Stiže Hennessey Ranger VelociRaptor

​Američki Hennessey Performance je pripremio ekstremnu verziju Fordovog pick-up modela Ranger, sa više snage i dotjeranim izgledom, po cijeni od 64.950 dolara.

Sve o lameli - kako je sačuvati i kada je vrijeme za zamjenu?

Lamela će se potrošiti kad-tad, a sajt "Polovni automobili" potrudio se da pruži savjete i da odgovore na pitanja koja muče vozače u vezi sa ovom temom.

Automobili sa spoljnim vazdušnim jastucima na putevima do 2021.

Njemački proizvođač auto-komponenti ZF konstruisao je sugurnosne vazdušne jastuke koji se naduvavaju izvan putničke kabine vozila i tvrdi da je njihov proizvod već spreman ...

Da li je ovo Bugatti od 16 miliona evra?

Trenutno u svojoj gami Bugatti ima dva modela - Chiron i Divo. Ili tri, ako računamo i Chiron Sport kao poseban model a ne kao derivate modela Chiron.

Automatsko kočenje obavezno od 2020. godine

ŽENEVA - Četrdeset država, uključujući Japan i EU, postigle su dogovor o nacrtu regulative UN o obaveznoj ugradnji sistema za automatsko kočenje u vanrednim situacijama u ...

Stiže i drugi električni Porsche - krosover četvorosjed sa 600 KS

​Proizvođač sportskih automobila najavio je da će poslije modela Taycan u serijsku proizvodnju ući i Mission E Cross Turismo koncept.

U planu i električni BMW i7

​Sem serijske verzije iNEXT-a, BMW radi na još nekoliko električnih modela.