Ekipa "Jutrogošte" pobjednik kulturno-zabavnog karavana

PRIJEDOR - Ekipa "Jutrogošte" pobjednik je finalne kulturno-zabavne manifestacije "Selo veselo 2019", koja je održana u Rakelićima kod Prijedora.

Održana folklorna radionica u Andrićgradu

VIŠEGRAD - U Andrićgradu je danas održana folklorna radionica za učesnike Festivala folklora "Licidersko srce" iz Njemačke, Češke, Ukrajine, Gruzije i domaćine iz ...

Sahranjena Slobodanka Caca Aleksić

BEOGRAD - Legendarna rediteljka Slobodanka Caca Aleksić sahranjena je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu u prisustvu porodice, kolega i poštovalaca ...

Otvorena smotra folklora

DRVAR - U Drvaru je otvorena 19. povratnička međunarodna smotra folklora "Amateri svome gradu" na kojoj nastupa dvadesetak kulturno-umjetničkih društava iz zemlje i regiona.

Festival folklora "Licidersko srce" u Višegradu

VIŠEGRAD - Međunarodni dječiji festival folklora "Licidersko srce", koji će okupiti oko 1.000 učesnika, biće održan sutra u Višegradu.

Počinje "Licidersko srce"

Međunarodni dječiji festival folklora "Licidersko srce" svečano će biti otvoren danas u Užicu, a niz programa biće organizovan i na Zlatiboru i u Višegradu.

U Istočnom Sarajevu se gradi pozorište po najsavremenijim standardima

ISTOČNO SARAJEVO - Istočno Sarajevo bi do jeseni naredne godine trebalo da dobije multifunkcionalano, savremeno opremljeno gradsko pozorište jer se radovi na izgradnji ovog ...

Umrla Caca Aleksić, osnivač pozorišta za djecu "Puž"

BEOGRAD - U Beogradu je poslije kratke i teške bolesti preminula reditelj Slobodanka Caca Aleksić, supruga Branka Milićevića Kockice.