Sahrana Miodraga Radovanovića Mrguda 22. januara

Glumac Miodrag Radovanović Mrgud biće sahranjen u utorak 22. januara u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, saopštili su danas iz Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

Užičko kolo odjekivalo Katarom

Hristijan Spirovski jedan je od pijanista koji harizmom i sviračkim umijećem privlači veliku pažnju gdje god da se pojavi.

"Zlatna vila" od 18. do 24. aprila

PRIJEDOR - Pozorišni festival "Zlatna vila" biće održan u Prijedoru od 18. do 24. aprila, odlučio je Organizacioni odbor ove manifestacije.

100. izvođenje mjuzikla "Mamma Mia"

U pozorištu na Terazijama, u utorak, 22. januara, mjuzikl "Mamma Mia", biće odigran 100. put. Premijera predestave inspirisana muzikom grupe ABBA, bila je 27. marta 2015. godine ...

Mia Begović gostuje u HNK Mostar

S monodramom "Sve što sam prešutjela" proslavljena hrvatska glumica Mia Begović gostuje u Hrvatskom narodnom kazalištu (HNK) u Mostaru 15. i 16 januara.

Plovdiv i Matera - Evropske prestonice kulture u 2019.

Bugarski grad Plovdiv i italijanski grad Matera proglašeni su za ovogodišnje Evropske prestonice kulture, saopštio je Evropski parlament.

Sahranjen veliki glumac Marko Nikolić

BEOGRAD - Glumac Marko Nikolić sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Sahrani je prisustvovao veliki broj njegovih kolega i prijatelja, koji su se ...

Oproštaj od Marka Nikolića na Velikoj sceni NP

BEOGRAD - Kolege i prijatelji oprostili su se danas od glumca Marka Nikolića na komemoraciji koja je održana na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u Beogradu.