Barak i Mišel Obama postaju producenti za "Netfliks"

LOS ANÐELES - Bivši predsjednik SAD, Barak Obama i njegova žena Mišel, potpisali su višegodišnji ugovor sa kompanjom "Netfliks" i biće producenti pojedinih budućih filmova ...

Nikad nije kasno: Ususret finalu pjevači ostavili srce na sceni

Show koji ima dušu na TV OBNopet će pokazati sve što publika želi: dušu, talent i nezaboravne hitove. Do finala je preostalo nepunih mjesec dana i rezerviraju se posljednja ...

Milijana Kos: Novinarstvo je zanat

Urednik vijesti, dokumentarnih emisija, reporter, potpisnik brojnih TV intervjua, omiljeno TV lice s ATV-a i omiljeni kolega, sve to je Milijana Kos.

Zašto je "Bella" najbolja turska sapunica-komedija ikada?

Serija "Bella" se nizom nagrada za najbolju komediju svrstala među najveće turske sapunice ikada, iako to nitko nije očekivao. Zašto je ova serija takav fenomen?

Prestižne nagrade za Bellu i Elif u Turskoj

TV OBN svakodnevno dobija konkretne podatke koji pokazuju kako njihova publika gleda najbolji mogući sadržaj, čak i kada su u pitaju sapunice.

Održane Audicije za Zvezde Granda u gradovima BiH

Zvezde Granda će se emitovati naredne sezone u programu OBN-a. Tim povodom vođa projekta Saša Popović organizovao je audicije u gradovima BiH. Odziv je bio sjajan.

Audicije za Zvezde Granda počinju danas u Bihaću

Najpoznatije muzičko takmičenje u regiji - Zvezde Granda, nastavlja se i naredne sezone na OBN-u.

"Miro protiv svih” večeras u 20 časova na ATV-u

Popularni ATV-ov kulinarski šou "Miro protiv svih" po treći put se vraća na male ekrane već od večeras i biće emitovan srijedom od osam časova uveče.