Tumbaković: Navijaću za Bosnu u baražu za EURO 2020

"Duško (Bajević) zaista može da sastavi odličnu ekipu i želim im svu sreću protiv Sjeverne Irske", rekao je selektor Srbije Ljubiša Tumbaković.

Sve spremno za transfer Olma u Lajpcig: Milioni u kasi "modrih"

Čini se da je došao kraj sage oko transfera Danija Olma, fudbalera Dinama, koji će karijeru nastaviti u Lajpcigu. Hrvatski mediji pišu da će "modrima" odmah da pripadne 18 ...

Zeljković pred imenovanjem za predsjednika FS RS

Fudbalski savez Republike Srpske sutra će da dobije novog predsjednika. Prvi čovjek FK Borac Vico Zeljković dobio je podršku svih sedam područnih saveza i današnja vanredna ...

Ivan Jukić novi igrač FK Sarajevo

​Ivan Jukić novi je fudbaler Sarajevo. Dvadesettrogodišnji krilni napadač na "Koševo" je došao kao slobodan igrač. Ugovor je potpisao na dvije i po godine.

As: Dinamo prodao Španca za 45 miliona evra

Dani Olmo, španski fudbaler Dinamo Zagreba, prema pisanju španskog lista prodat je u Razenbal Lajpcig za 45 miliona evra.

Bajević objavljuje imena saradnika

Dušan Bajević u subotu će u Sarajevu i službeno biti predstavljen na funkciju selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Barselona nudi Rakitića i novac za Bernardeskija

Torinski Juventus odbio je ponudu Barselone, koja mu je ponudila fudbalera Ivana Rakitića i 10 miliona evra u zamjenu za napadača Federika Bernardeskija.

Bejlov menadžer: Pozajmica? To je smiješno

Džonatan Barnet, menadžer Gereta Bejla, rekao je da je smiješno pomisliti da bi jedan od najboljih fudbalera na svijetu mogao otići iz Real Madrida na pozajmicu.