Najbolji osnovci dobili sezonske ulaznice za "Aquanu"

BANJALUKA - Kao nagradu za trud i uspjeh koji su ostvarili, najboljim banjalučkim osnovcima su uručene besplatne sezonske ulaznice, koje su im, prema tradiciji, dodijelili grad ...

Ilić: Poziv gradonačelniku da ispoštuje amandmane na budžet

BANJALUKA - Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Mladen Ilić pozvao je gradonačelnika Draška Stanivukovića da ispoštuje obaveze po amandmanima na budžet koje se odnose na ...

U Banjaluci obilježen Svjetski dan dobrovoljnih davalaca krvi

BANJALUKA - Danas je Udruženje dobrovoljnih davalaca krvi Banjaluka na Trgu Krajine tradicionalno obilježilo Svjetski dan dobrovoljnih davalaca krvi.

Počela s radom Fondacija "Naše srce": Podrška djeci s autizmom ...

BANJALUKA - Fondacija "Naše srce" osnovana je u Banjaluci sa primarnim ciljem brige o djeci predškolskog uzrasta i njihovim lakšim integrisanjem u društvo, a poseban akcenat ...

Bez struje devet naselja u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na eletromreži, bez struje će u petak od devet do 10 časova biti dio naselja Dikevci, a od 11.30 do 13.30 časova dio naselja Stranjani.

Banjaluka: Suve slavine u Ulici braće Mažar i majke Marije

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na cjevovodu u petak od devet do 16 časova doći će do privremenog prekida u vodosnabdijevanju nekih potrošača.

Banjaluka obilježava Spasovdan

BANJALUKA - Krsna slava grada Spasovdan obilježena je danas liturgijom u Hramu Hrista Spasitelja i svečanom litijom oko hrama.

Pao sistem za vakcinaciju u Banjaluci, gužve ispred velesajma

BANJALUKA - Na Banjalučkom velesajmu su se stvorile velike gužve, jer je nastao problem u sistemu na vakcinalnom punktu.

Počelo obilježavanje slave grada

BANJALUKA - Služenjem Svete arhijerejske liturgije u Hramu Hrista Spasitelja u Banjaluci danas je počelo obilježavanje slave grada i ovog hrama - Spasovdana.

U Banjaluci vakcinacija bez zakazivanja

BANJALUKA - Dom zdravlja Banjaluka organizuje sutra vakcinaciju građana vakcinom Astra Zeneka, bez prethodnog zakazivanja.

U Banjaluci rođeno 11 beba

BANJALUKA - U porodilištu Univerzitetskog kliničkog centra u Banjaluci u protekla 24 časa rođeno je 11 beba - pet djevojčica i šest dječaka.

Obustava saobraćaja u centru Banjaluke

BANJALUKA - U centru Banjaluke danas će biti obustavljen saobraćaj zbog obilježavanja slave grada - Spasovdana, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske.

Prva radionica terapijskog jahanja za djecu sa autizmom u Banjaluci

BANJALUKA - Prva radionica terapijskog jahanja za djecu sa autizmom koju realizuje Fondacija "Naše srce" počela je danas u Banjaluci.

Počela zamjena azbestnih cijevi banjalučkoj ulici

BANJALUKA - Počela je zamjena dotrajalih azbestnih cijevi u Ulici Gavrila Principa, a biće zamijenjeno 250 metara, što će obezbijediti da se oko 60 domaćinstava snabdijeva ...

Dom "Rada Vranješević" organizuje humanitarnu akciju, žele obnoviti ...

BANJALUKA - Dom za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević" putem Facebook stranice organizuje humanitarnu akciju prodaje umjetničkih slika s ciljem ...