Kafići u Banjaluci nikad puniji, kafa nikad skuplja

BANJALUKA - Cijene nekih vrsta kafe u banjalučkim kafićima prelaze i tri KM, a uprkos ovim cijenama, promet u kafićima nije opao.

Pogledajte koji dijelovi Banjaluke sutra ostaju bez struje

BANJALUKA - Zbog redovnog održavanja elektromreže, sutra, od osam do 15 časova, struju neće imati dijelovi naselja Radosavska i Piskavica.

Nagla promjena vremena: Banjalučani lože vatru (VIDEO)

BANJALUKA - Nakon tropskih vrućina za ovo doba godine živa u termometru se prepolovila, pa je tako temperatura u brojim gradovima BiH bila oko 15 stepeni.

Vozači ne poštuju saobraćajne znakove na prelazu u Banjaluci

BANJALUKA – Na pružnom prelazu u Zalužanima opet su snimljeni nesavjesni vozači koji ne poštuju saobraćajne znakove.

Kresojević: Ovo nije politička tema, ovo je borba za porodicu

BANJALUKA - Bojan Kresojević, gradski menadžer, održao je danas sastanak sa udruženjima za zaštitu porodice i roditeljima, sa kojima je razgovarao o temi izmjene Porodičnog ...

Modernizovan pružni prelaz u Zalužanima

Uspješno su okončani radovi na modernizaciji pružnog prelaza u Zalužanima, čime je znatno podignut nivo bezbjednosti saobraćaja u ovom dijelu grada.

Stanivuković: Odblokirali smo grad i bez sekretara Skupštine

BANJALUKA – Odluke koje se tiču besplatnih građevinskih dozvola i stipendija za srednjoškolce i studente konačno su objavljenje u Službenom glasniku, i to bez potpisa ...

Veći spisak banjalučkih naselja i ulica koja sutra ostaju bez struje

Zbog ugradnje i prebacivanja stubova, sutra od osam do 15 časova bez struje ostaju dijelovi naselja: Bronzani Majdan, Subotica, Melina, Mirčići, Pervan i Goleši.

Stomačni virus hara Banjalukom

BANJALUKA - Obolijevanje od stomačnih virusa je uobičajeno za ljetni period, pa tako ovaj virus nije zaobišao ni ovu godinu, potvrdili su ovo iz JZU Dom zdravlja Banjaluka.

Grad poklanja 100 godišnjih kartica za "BL bike"

Povodom obilježavanja Evropske sedmice mobilnosti grad Banjaluka tradicionalno poklanja sugrađanima 100 godišnjih kartica za "BL bike".

"Zmijanjski maraton": Putovanje kroz prirodne čarolije i ljudsku ...

Banjaluka se priprema za 4. "Zmijanjski maraton", koji će biti održan 1. oktobra na Manjači, a prijave za učešće su u toku.

Milko Grmuša kandidat za gradonačelnika Banjaluke?

BANJALUKA - Milko Grmuša, odbornik PDP-a u Skupštini grada Banjaluka, indirektno je potvrdio da bi možda mogao u trku za gradonačelnika Banjaluke kao nezavisni kandidat.

Obnova kultnog sportskog igrališta u Banjaluci

BANJALUKA - U toku su radovi na obnovi sportskih terena kod "K4" u Banjaluci, koji će uskoro biti u novom ruhu.

Ko se krije iza mede koji je rado viđen gost proslava u Banjaluci

Mlada Banjalučanka svojim kreativnim kostimom mede stavlja osmijeh na lica mnogobrojnoj djeci, ali i odraslima, kako u Banjaluci, tako i u drugim gradovima Republike Srpske.

Doktor blokirao Grad Banjaluku

BANJALUKA - Sekretar Skupštine grada Banjaluka Igor Šukalo je nakon samo jednog radnog dana ponovo otišao na bolovanje. Ovaj njegov potez pod znak pitanja stavlja ...