Banja Luka

Podzemni kontejneri u još dvije ulice u Banjaluci

Podzemni kontejneri u još dvije ulice u Banjaluci
Foto: Ustupljena fotografija | Podzemni kontejneri u još dvije ulice u Banjaluci

BANJALUKA - U okviru do sada najveće aktivnosti u cilju smanjenja količine i nepropisnog odlaganja otpada, nastavljeno je postavljanje podzemnih kontejnera.

Ovaj put kontejneri se postavljaju u Romanijskoj ulici i Ulici Ranka Šipke na Paprikovcu.

Kako su poručili iz Odjeljenja za komunalne poslove, riječ je o najvećoj aktivnost koja se realizuje u cilju smanjenja otpada u našem gradu.

"Veliki koraci su učinjeni u prethodnom periodu, a očekuju nas velike promjene i nadamo se pozitivnoj reakciji naših sugrađana i prihvatanju promjena u novom načinu upravljanja otpadom u našem gradu. Sve ovo radimo sa jednim ciljem, a to je kako bismo živjeli u ljepšoj i uređenijoj sredini", poručeno je iz Odjeljenja.

Podsjećamo, uz nove podzemne i nadzemne kontejnere, zamijenjeni su skoro svi stari nadzemni kontejneri u centru grada novim većeg kapaciteta i drugačijeg načina pražnjenja, koji će doprinijeti boljoj higijeni kontejnerskih mjesta.

Podsjećamo, Banjaluka je dobila i prvo reciklažno dvorište, koje je otvoreno svakim radnim danom u periodu od 11 do 19 časova, dok je u dane vikenda otvoreno od osam do 16 časova.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije