Prodaje se Ford GT koji je pripadao njegovom dizajneru

Ford GT je stigao na tržište 2016. godine kao apsolutni flagship kompanije, planirano je da se proizvede svega 1.350 primjeraka, a jedan od ovih rijetkih superautomobila je ...

Zašto Britanci voze lijevom stranom?

Pitanje zašto britanski vozači voze lijevom stranom puta vjerovatno je jedno od onih pitanja u životu na koje dosad niste našli odgovor.

Prljavi automobil profesionalci čistili punih 12 sati

Pravim ljubiteljima automobila je čišćenje i pranje vozila sastavni dio lične higijene. Prostor u kome borave značajan dio dana mora biti čisti i uredan.

Na prodaju Honda S2000, prešla samo 50 km

Honda S2000 naći će se na aukciji u januaru mjesecu i priča ovog automobila je izuzetno interesantna.

Hrvatska mu zaplijenila Ferrari i sad mu duguje 506.000 kuna

Država Hrvatska mora da isplati vlasniku Ferrarija 506.000 kuna jer mu je zaplijenila automobil i prodala ga na javnoj aukciji, a to nije smjela da uradi. Izvjesni F.P. ima ...

Nevjerovatne razlike u cijeni istog auta u različitim državama

Cijena jednog modela automobila može znatno varirati u zavisnosti od tržišta na kojem se prodaje.

Vožnja na struju smanjiće za 70% potražnju za naftom

Nagli prelaz na električna vozila koji će predvoditi Kina smanjiće globalni rast potražnje za naftom za 70 posto do 2030. godine, pokazuje istraživanje savjetodavne kuće ...

Snimak nesvakidašnje situacije na parkingu

Još jedan video-snimak koji dolazi sa društvene mreže Reddit i vidjećemo da na jednom parkingu vozilo Toyota RAV4 stoji na vrhu Forda pikapa koji je okrenut na desni bok.

Volkswagen Golf II ubrzava do 100 km/h za 2,1 s

Fanovima je već odavno poznato kako je tjuning kompanija Boba Motoring najbolji izbor za Volkswagen Golf, a onima željnim ekstremnih prerada svidjeće se njihova vizija ...

Bogati YouTuber slupao Pagani Huayru

Pagani Huayru slupao je 17-godišnji mladić, YouTuber i zaljubljenik u automobile. Zahvaljujući svom bogatom ocu, on ima priliku da isproba najskuplje automobile na svijetu.

Pauk odnio policijsko vozilo

Interesantna situacija desila se na ulicama Novog Sada.

Predstavljen auto s najmanjom potrošnjom na svijetu

Automobil Eximus IV, koji se kreće po šinama, a koji su napravili studenti, proglašen je za najekonomičnije vozilo na svijetu.

Ima 78 godina i vozi najbrži Audi TT na svijetu

To što 78-godišnjak vozi Audi TT je itekako zanimljivo, ali ovaj vitalni ljubitelj vožnje stvari je podigao za još nekoliko nivoa.

Italijanska policija Lamborginijem dostavila bubreg

Italijanska državna policija dostavila je bubreg za transplantaciju koristeći Lamborghini Huracan.

Koliko goriva ima u rezervoaru kad se upali lampica rezerve

S nekim vozilima prijeći ćete više od 70 km na rezervi, s drugima manje od 40 km, a sve zavisi i o stilu vožnje, vozite li u gradu ili na autoputu, prenosi RevijaHAK.