Vic dana: Težak akumulator

Dvojica prijatelja nose akumulator od kamiona na punjenje.

Ko već šest mjeseci iz auta baca sendvič na autoput?

MAGDEBURG - Posljednjih šest mjeseci ponavlja se bizaran incident na njemačkom autoputu B184 u blizini grada Magdeburga.

Muške tange s kamerom i "u-es-bejem" hit vašara u Srbiji (VIDEO)

Tradicionalni Šabački vašar održava se svake godine u septembru, oko Male Gospojine i nazivaju ga još Las Vegasom Zapadne Srbije.

Najveselije stado: Ovce u Grčkoj pojele 100 kilograma kanabisa

ATINA - Jedan pastir bio je iznenađen ponašanjem svojih ovaca ubrzo nakon što ih je izveo na ispašu u oblasti Magnezije u Grčkoj.

Upozoravao vozače na radar, policija mora da isplati 50.000 dolara ...

Policija američke države Delaver mora da isplati 50.000 dolara jednom Amerikancu koji je pokrenuo federalnu tužbu nakon što su policijski službenici ugrozili njegovo pravo da ...

Vic dana: Starac i doktor

Hvali se starac od 85 godina doktoru da mu je mlada žena trudna. Doktor ga drugarski potapše po ramenu i reče: "Da ti ja ispričam priču..."

Ruski astrolog: Dva horoskopska znaka će blistati ove jeseni

Poznati ruski astrolog Pavel Globa nedavno je otkrio da dva znaka Zodijaka od sredine septembra pa sve do kraja jeseni čeka neobično povoljan period.

Naplatili mu kaznu jer se "izgubio u Londonu"

Čovjek u svojim 80-im godinama koji se izgubio u Londonu tokom špica te je kažnjen kaznom ULEZ u iznosu od 800 funti. Rodžer Vots je bio na putu za Dorset iz ove kuće u ...

Vic dana: Muž i pivo

Razgovaraju dva prijatelja:

Ova tri horoskopska znaka su poznata kao noćne ptice

Svaka osoba ima jedinstveni bioritam koji određuje kada će se osjećati najbudnije, a kada će htjeti ići na spavanje.

Najkraći brak u istoriji? Mlada zatražila razvod poslije tri minuta

Uprkos broju razvoda koji utiču na to da brak više ne znači bukvalno "dok nas smrt ne rastavi", ipak niko od mladenaca u trenutku sklapanja braka ne računa da bi uskoro moglo ...

Morž pljeskao i slao poljupce Kim Jong Unu u Rusiji (FOTO, VIDEO)

MOSKVA - Gdje god da krene, Kim Jong-un dočekan je aplauzom - pljeskao mu je čak i morž tokom posjeta centru s morskim životinjama u Rusiji.

Četiri horoskopska znaka će pratiti sreća u oktobru

Oktobar samo što nije stigao, donoseći sa sobom šarenilo jesenjih boja, svježi miris lišća i obećanje sreće za određene horoskopske znakove.

Nedjeljni horoskop: Šta nam donosi opozicija Sunca i Neptuna

Nedjeljni horoskop od 18. do 24. septembra obilježiće nekoliko važnih planetarnih aspekata, a izdavajaju se opozicija Sunca i Neptuna na početku nedjelje.

Vic dana: Baka u taksiju

Pita baka taksistu: Koliko sam dužna za vožnju?