Bik Žujica ponovo pobijedio na Kočićevom zboru

STRIČIĆI - Bik Žujica, vlasnika Ante Tubića iz Mrkonjić Grada, pobjednik je ovogodišnje koride na 54. Kočićevom zboru u teškoj kategoriji i dobitnik nagrade “Jablan”.

Zbog trovanja hranom kod Olova još jedno dijete primljeno u bolnicu

SARAJEVO - Na Klinici za infektivne bolesti Kliničkog centra Sarajevo danas je primljeno još jedno dijete zbog sumnje na trovanje hranom u Sportsko-rekreativnom centru ...

Dodik: Strugarov naučni rad ostavio dubok trag u srpskom društvu

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je telegram saučešća porodici člana Senata Republike Srpske, akademika i istoričara Vlada Strugara, koji je ...

Dodik i Vulin zapjevali na Manjači

BANJALUKA - Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH i Aleksandar Vulin, ministar odbrane Srbije su zapjevali pod šatorom na zboru u Stričićima na Manjači.

Gužve na graničnim prelazima

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Zupci prema Crnoj Gori i Doljani ka Hrvatskoj pojačana je frekvencija vozila u oba smjera, saopštio je Auto-moto savez Republike Srpske.

Dodik i Vulin stigli na Manjaču

Na završnu ceremoniju 54. Kočićevog zbora u Stričićima na Manjači, stigao je Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH i Aleksandar Vulin, ministar odbrane Srbije.

U Stričićima počela centralna manifestacija Kočićevog zbora

​STRIČIĆI - U Stričićima na Manjači, rodnom mjestu narodnog tribuna Petra Kočića, danas je počela centralna manifestacija 54. Kočićevog zbora.

U BiH izdato upozorenje na vremenske nepogode

​Iz hidrometeorološkog Zavoda Republike Srpske, upozoreno je da i danas na jugozapadu, u centralnim predjelima i na sjeveru, postoje uslovi za lokalne nepogode, praćene gradom ...