Mesud Pezer završava pripreme za Pariz

Mesud Pezer, atletski reprezentativac Bosne i Hercegovine danas završava pripreme za nastup na Olimpijskim igrama u Parizu.

Loše vijesti za Srbiju pred OI: Povrijedila se Ivana Španović

Srpska atletičarka Ivana Španović povrijedila je Ahilovu tetivu nekoliko dana pred Olimpijske igre koje se održavaju od 26. jula u Parizu.

Završen "Konjic fest": Uroš Gutić i Emina Alagić prvaci BiH

Završen je šesti međunarodni festival „Konjic summer fest“. Kroz tri sportska dana u Konjicu održano je šest trka i dva koncerta uz prateći program festivala.

Prnjavorčanka Jelena Gajić nastavlja dominaciju u bh. atletici

Jedna od najboljih bh. atletičarki, Jelena Gajić, članica Atletskog kluba Prnjavor, duže od deceniju dominira u svijetu atletike i niže sjajne rezultate, pa je tako i na ...

Ubijen svjetski šampion

Žak Frajtag iz Južne Afrike, koji je osvojio titulu svjetskog šampiona u skoku uvis 2003. godine, ubijen je u 42. godini.

Sidni Meklafin Levron opet pomjerila granicu rekorda

Američka atletičarka Sidni Meklafin Levron oborila je jutros svjetski rekord u trci na 400 metara s preponama na nacionalnim olimpijskim kvalifikacijama u Judžinu, prenosi ESPN.

Elejn Tompson-Hera neće braniti zlato u Parizu

BEOGRAD - Jamajkanska atletičarka Elejn Tompson-Hera saopštila je danas da će zbog povrede Ahilove tetive propustiti Olimpijske igre u Parizu.

Sud odobrio odštetu od 13,1 milion dolara atletičarki koja je pala na ...

Sudska porota u saveznoj državi Vašington na sjeverozapadu SAD donijela je odluku da se atletičarki, ultramaratonki Lesli Metler Old isplati 13,1 milion dolara odštete zbog ...

Čudesna Adriana Vilagoš osvojila evropsko srebro

RIM - Srpska atletičarka Adriana Vilagoš (20) osvojla je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Rimu u bacanju koplja i istovremeno hicem 64,42 oborila državni rekord i ...

Milica Gardašević i Angelina Topić ostale bez finale na EP

Srpske atletičarke Milica Gardašević i Angelina Topić nisu uspjele danas da se plasiraju u finale skoka udalj na Evropskom prvenstvu u Rimu.

Sjajna Adriana Vilagoš u finalu EP u Rimu

RIM - Srpska atletičarka Adriana Vilagoš plasirala se danas u finale Evropskog prvenstva u Rimu u disciplini bacanje koplja.

Uspjeh karijere: Angelina Topić viceprvakinja Evrope

RIM - Srpska atletičarka Angelina Topić osvojila je večeras srebrnu medalju u skoku u vis na Evropskom prvenstvu u Rimu, pošto je u finalu skočila 1,97 metara, prenosi ...

Pezer u finalu EP u Rimu

Bosanskohercegovački bacač kugle Mesud Pezer izborio je plasman u finale na 26. Evropskom prvenstvu na otvorenom, koje je juče počelo u Rimu (Italija) te koje će trajati do ...

Počela prerano slaviti pa ostala bez medalje (VIDEO)

Na Evropskom prvenstvu u atletici u Rimu dogodio se gaf kakav rijetko viđamo.

Preminuo doskorašnji trener Crvene zvezde

Doskorašnji trener i potpredsjednik atletskog kluba Crvena zvezda Neven Ranić preminuo je u 44. godini, saopštili su iz redova crveno-bijelih.