Gajićeva peta, Čuković sedmi na Mediteranu

U izuzetno jakoj konkurenciji iz 21 države Mediterana Gajićeva članica Atletskog kluba "Prnjavor" u finalnoj trci na 800 m zauzela odlično 5. mjesto i opravdala svoj kvalitet.

Perković za "Nezavisne": Samo mi je nebo granica, želim svjetski ...

Volim ovo što radim, dobila sam dar od Boga i želim ga iskoristiti do kraja. Ovako je počela svoju priču jedna od najdominantnijih i najtrofejnijih atletičarki na svijetu ...

Goran Ćorić, idejni tvorac "Run&More Community" projekta: Trčaćemo ...

"Run&More Weekend" od 19. do 21. aprila 2019. pokrenuće trkače od dvije do 87 godina, rekao je Goran Ćorić, direktor "Support marketing centra" i idejni tvorac "Run&More ...

Amel Tuka postaje inženjer mašinstva

Zenički atletičar Amel Tuka, kako je najavio na današnjoj pres-konferenciji svog Atletskog kluba Zenica, 30. decembra ove godine na Mašinskom fakultetu u Zenici braniće ...

Ivičiću rekord i treće mjesto u Novom Sadu

Atletičar banjalučkog Borca Luka Ivičić danas je na atletskom mitingu u dvorani u Novom Sadu u petoboju za starije pionire zauzeo treće mjesto sa 3.857 bodova.

Vidović državni rekorder BiH na 200 metara

Milan Vidović član Atletskog kluba "Prnjavor" i učenik trenera Željke Petrovića proteklog vikenda je nastupao na 3.mitingu budućih šampiona u Beogradu.

IAAF: Kipčoge i Ibarguen najbolji atletičari u 2018.

Kenijski maratonac Elijud Kipčoge i kolumbijska troskokašica Katarina Ibarguen proglašeni su za najbolje atletičare u 2018. u izboru IAAF.

Zabrana za ruske atletičare ostaje na snazi

Svjetska atletska federacija saopštila je danas da ostaje na snazi zabrana protiv Atletskog saveza Rusije zbog dopingovanja.