Šta se dešava: Olimpijskom šampionu sedam dana ni traga ni glasa

Vijest da je olimpijski šampion Krištof Milak nestao i da sa njim sedam dana niko nije komunicirao, prodrmala je Mađarsku.

Plivači Leptira u Podgorici osvojili osam medalja

Na trećem izdanju međunarodnog paraplivačkog mitinga „Podgorica open 2024“ uspješan nastup imali su članovi Plivačkog kluba Leptir.

Hrvati neće da igraju u Kotoru zbog naziva bazena

Ministarstvo turizma i sporta Hrvatske poslalo je zvaničan dopis klubovima i reprezentaciji da ubuduće bojkotuju utakmice u Kotoru.

Plivačima SPID-a 15 medalja u Podgorici: Dominacija Elmedine Đocaj

Takmičari Plivačkog kluba SPID osvojili su 15 medalja na trećem međunarodnom paraplivačkom takmičenju „Podgorica open 2024“.

Opet ćemo je gledati: Izbačena sa Ol zbog maratonskih polnih odnosa ...

Kada je 2016. godine izbačena sa Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru, gdje je kažnjena od strane svog olimpijskog tima zbog maratonskog seksa, činilo se da će brazilska ...

Ide u Pariz: Jovan Lekić sa trenerom realizovao simulaciju olimpijske ...

BANJALUKA - Plivački klub "Borac" Banjaluka po drugi put će imati svog predstavnika na Olimpijskim igrama.

Lana Pudar dobila poštansku markicu (FOTO)

Najbolja bosanskohercegovačka plivačica Lana Pudar će od sada krasiti pozadinu poštanske markice "BH Pošta", čime je ova ustanova odala priznanje za rezultate u dosadašnjoj ...

Zerina Vrabac zlatom u Beogradu začinila odličnu sezonu PK Sport time

Zerina Vrabac, mlada plivačka reprezentativka Bosne i Hercegovine osvojila je večeras zlatnu medalju na Prvenstva centralnoevropskih zemalja za kadete koje se održava u ...

Zerina Vrabac korak od sna: Bh. plivačica četvrta u Beogradu

Mladi plivački reprezentativci Bosne i Hercegovine završili su današnji nastup u finalnim trkama Prvenstva centralnoevropskih zemalja za kadete koje se održava u Beogradu.

Zerina Vrabac i Vanja Kvočka plivaju za medalju u Beogradu

Dvoje mladih plivačkih reprezentativaca Bosne i Hercegovine plasiralo se u veliko finale Prvenstva centralnoevropskih zemalja za kadete koje se održava u Beogradu.

Plivači SPID-a osvojili treće mjesto u Zagrebu

Na bazenu Svetice u Zagrebu ovog vikenda održano je Otvoreno ekipno paraplivačko državno prvenstvo Hrvatske.

Iman Avdić izborila novo polufinale EP u Litvaniji

Iman Avdić mlada plivačka reprezentativka Bosne i Hercegovine plasirala se u polufinale Evropskog juniorskog prvenstva koje se održava u litvanskom Viljnusu.

Kenan Dračić peti na Evropskom prvenstvu u Viljnusu

Mladi plivački reprezentativac Bosne i Hercegovine Kenan Dračić osvojio je večeras peto mjesto na Evropskom juniorskom prvenstvu u litvanskom Viljnusu.

Jovan Lekić za "Nezavisne": Čitav život sam čekao ovaj trenutak

Čitav život sam čekao ovaj trenutak i plasman na Olimpijske igre, sada sam ispunio snove, rekao je na početku razgovora za "Nezavisne novine" najbolji bh. plivač Jovan Lekić ...

Kenan Dračić u finalu Evropskog prvenstva u Litvaniji!

Kenan Dračić mladi plivački reprezentativac Bosne i Hercegovine plasirao se u finale Evropskog juniorskog prvenstva koje je danas počelo u litvanskom Viljnusu.