Ministarstvo kulture i sporta KS pokrovitelj inkluzivnog plivačkog ...

Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo, na čelu sa ministrom Kenanom Alikadićem, prihvatilo je pokroviteljstvo inkluzivnog plivačkog mitinga “(Re)start 2020”.

Spid obilježio "Evropsku sedmicu sporta"

Pokaznim treningom na Olimpijskom bazenu "Otoka" u Sarajevu članovi Plivačkog kluba Spid uzeli su učešće u obilježavanju "Evropske sedmice sporta".

Saradnja dva brenda, Borca i Leotara

U Trebinju je danas potpisan sporazum o partnerstvu između dva najstarija plivačka kluba u Republici Srpskoj, trebinjskog Leotara i banjalučkog Borca.

Triglav uz PK Borac

Plivački klub Borac Banjaluka dobio je još jednog snažnog i sigurnog sponzora -Triglav osiguranje.

Korolija novi trener vaterpolista Partizana

Novi trener vaterpolista Partizana biće Miloš Korolija, saopšteno je iz kluba.

Dejan Savić u Banjaluci, organizovan "Kil kup-Manjača 2020"

Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Zoran Talić razgovarao je danas u Banjaluci s proslavljenim vaterpolistom, selektorom Vaterpolo reprezentacije Srbije Dejanom Savićem i ...

Memić juriša na evropski vrh

Dobili smo dodatno vrijeme da nastavimo da grizemo na trenizima i napadnemo evropski vrh, poručio je Amel Kapo, selektor paraplivačke reprezentacije Bosne i Hercegovine, nakon ...

EU donirala opremu plivačima SPIDA

U sklopu regionalnog programa lokalne demokratije na zapadnom Balkanu (ReLOaD), kojeg finansira Evropska unija (EU), a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u ...

Ispovijest bivše sportistkinje: Bila sam oteta i silovana dva mjeseca

Karmen Grintri je bivša australijska profesionalna surferka kojoj se u jednom trenutku njene karijere dogodila tragedija poslije koje više ništa nije bilo isto.

Ništa od oproštaja od vaterpola, Nikola Rađen u AEK-u iz Atine

Nekadašnji srpski vaterpolo reprezentativac Nikola Rađen novi je član AEK-a iz Atine, saopštio je ambiciozni grčki klub.

Dejan Savić se oporavio od virusa korona

Legendarni srpski vaterpolista i najuspješniji selektor Dejan Savić više nije pozitivan na virus korona.

Boris Zloković na intenzivnoj zbog korone

Bivši crnogorski vaterpolo reprezentativac, potpredsednik uprave kluba "Jadran" Boris Zloković nalazi se na odjeljenju intenzivne njege u Beogradu zbog virusa korona virusa ...

Dejan Savić pozitivan na virus korona?

Selektor vaterpolista Srbije Dejan Savić pozitivan je na virus korona, prenio je portal pink.rs.

Vico pozitivan na koronu, prekinute aktivnosti vaterpolista

Vaterpolista Srbije Nemanja Vico pozitivan je na virus korona, saopštio je danas Vaterpolo savez Srbije navodeći da su prekinute sve aktivnosti reprezentacije.

Preminuo nekadašnji vaterpolista Tibor Benedek

Bivši mađarski vaterpolista Tibor Benedek preminuo je u 47. godini poslije teške bolesti, saopštio je Vaterpolo savez Mađarske.