Svjetski rekorder odbio OI, ali ne i Banjaluku: Poniženje nije ...

Pred vratima smo 15. izdanja međunarodnog plivačkog mitinga "22. april" koji će se u Banjaluci održati 27. i 28. aprila.

Ismail Zulfić bh. rekordom do četvrtog mjesta na EP

Ismail Zulfić, paraplivački reprezentativac Bosne i Hercegovine osvojio je večeras četvrto mjesto na Evropskom seniorskom prvenstvu u Portugalu.

Ismail Barlov oborio rekord na EP

Ismail Barlov, paraplivački reprezentativac Bosne i Hercegovine isplivao je večeras lični i državni rekordom Bosne i Hercegovine na Evropskom seniorskom prvenstvu koje se ...

Ismail Barlov je prvak Evrope

Ismail Barlov, paraplivački reprezentativac Bosne i Hercegovine osvojio je zlatnu medalju na Evropskom seniorskom prvenstvu koje se održava u Portugalu.

Pet medalja plivačima SPID-a u Velenju

Takmičari Plivačkog kluba SPID iz Sarajeva osvojili su pet medalja na Otvorenom državnom prvenstvo Slovenije u paraplivanju.

Čuvena olimpijka otkrila čemu se nada u Banjaluci

Najtituliranija plivačica Rusije Julija Efimova (32) u intervjuu za RIA Novosti Sport potvrdila je da stiže na plivački miting u Banjaluci “22. april“ koji će se održati ...

Jovan Lekić pojačao Plivački klub ''Borac'' Banja Luka

Najbolji plivač Bosne i Hercegovine Jovan Lekić u aprilskom prelaznom periodu pojačao ''crveno-plave'' boje Banjaluke i postao član Plivačkog kluba “Borac” Banja Luka.

Filip Filipović najavio kraj karijere

Proslavljeni srpski vaterpolista, Filip Filipović, najavio je kraj fantastične karijere.

Mlada Esma Dizić prati rekorde Lane Pudar

Bosna i Hercegovina bogata je sportskim talentima koji veoma često bez velike buke vrijednim radom i uz mnogo odricanja pomjeraju granice i najavljuju blistavu budućnost.

Još jedan uspješan vikend za plivače PK Sport time

Iza takmičari Plivačkog kluba Sport time iz Sarajeva je još jedan uspješan vikend na 21. tradicionalnom međunarodnom mitingu „Sarajevu s ljubavlju“ održanom na ...

Obrukao se na otvaranju bazena za skokove na OI: "Moja leđa su dobro ...

Pariz se polako priprema za najvažniji sportski događaj godine - Olimpijske igre, koje će biti održane u "gradu svjetslosti" od 26. jula do 11. avgusta.

Olimpijac se obrukao, dugo će se crveniti u javnosti (VIDEO)

Francuski olimpijac Aleksis Žandar (26) dugo će se crvenjeti u javnosti.

Srpski olimpijac pao na doping testu

Reprezentativac Srbije u plivanju i učesnik Olimpijskih igara u Tokiju Uroš Nikolić bio je pozitivan na doping testu tokom Svjetskog prvenstva u Dohi proteklog mjeseca saznaje ...

Galenika podržala bh. paraplivače na putu za Pariz

Kompanija Galenika donirala je Plivačkom klubu SPID sredstva u iznosu od 2.500 evra.

Veliki dan za Rusiju: U Banjaluci pod ruskom zastavom

Ruske plivačke zvijezde na plivačkom mitingu “22. april“ u Banjaluci nastupiće pod državnom zastavom.