Vaterpolisti Srbije ubjedljivo savladali Rumuniju u Bukureštu

BUKUREŠT - Vaterpolisti Srbije ostvarili su prvu pobjedu u Evropa kupu, pošto su večeras u utakmici 2. kola D grupe savladali Rumuniju u Bukureštu sa 13:6 (3:1, 2:0, 3:4, 5:1).

Zmaju 47 medalja, Olimpu 31

Plivači Zmaj Alpamma osvojili su 47 medalja na 23. međunarodnom mitingu "Samir Ćirak Ćiro" u Tuzli, dok se Olimp u Banjaluku vratio sa 31 odličjem.

Savićev spisak za Rumuniju: Filipović predvodi Srbiju

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić saopštio je spisak igrača za utakmicu protiv Rumunije u Evropa kupu.

Vučić najuspješniji u Zrenjaninu

Plivač Olimpa David Vučić osvojio je osam zlatnih medalja i oborio šest rekorda BiH za starije pionire na jednom od najjačih mitinga u regionu koji se održavaju u 25 ...

Saša Ilić član VK Partizan, Šoštar i dalje predsjednik

Saša Ilić je od večeras član Vaterpolo kluba Partizan. Legendarni kapiten fudbalskog kluba je na Izbornoj skupštini postao član Upravnog odbora velikana sa Banjice.

"Kvalitetan vaterpolo na Borac kupu 2018."

Iz banjalučkog Vaterpolo kluba Borac istakli su da će "Borac kup 2018", koji će od 26. do 28. oktobra okupiti 16 ekipa, biti veoma kvalitetan. Očekuje se nastup više od 300 ...

Banjalučki kajakaši sve bliži Beogradu

Banjalučki kajakaši Darko Savić i Saša Babić danas planiraju kajacima stići do Brčkog čime bi svoj put za Beogradu skratili za više od 200 kilometara.

Borac domaćin smotre vaterpola u Banjaluci

Vaterpolo klub Borac iz Banjaluke od 26. do 28. oktobra biće domaćin Drugog međunarodnog turnira "Borac kup 2018".