Crnogorski selektor: Odlazak kod Amfilohija moja privatna stvar

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković saopštio je danas da je njegova posjeta Cetinjskom manastiru bila isključivo privatna stvar.

Crnogorski selektor primio blagoslov Amfilohija, ministar mu zamjerio

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković primio je u Cetinjskom manastiru blagoslov mitropolita Amfilohija, što mu je zamjerio ministar za sport i mlade u ...

Doživotne nadoknade za crnogorske vaterpoliste

Vlada Crne Gore je dodjelila po 15 hiljada evra premije reprezentativcima veterpolo reprezentacije te zemlje koji su osvojili bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj.

Crna Gora od "minus 4" protiv Hrvatske do bronze na EP

Vaterpolisti Crne Gore osvojili su bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Budimpešti, pošto su večeras u meču za treće mjesto savladali Hrvatsku 10:9 (1:3, 2:4, 4:1, 3:1).

Vaterpolisti Srbije pobijedili Italiju za peto mjesto na EP

Vaterpolsiti Srbije osvojili su peto mjesto na Evropskom šampionatu u Budimpešti, pošto su danas u meču za plasman pobijedili Italiju 8:7 (3:2, 1:4, 2:0, 2:1).

Savić: Nismo navikli, ovo je kao bračna kriza

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić izjavio je da je pobjeda protiv Grčke bitna zbog mentalnog aspekta jer je ekipa poslije sedam godina igrala utakmicu za ...

Hrvatska potopljena – Španija u finalu Evropskog prvenstva!

Vaterpolo reprezentacija Hrvatske poražena je od Španije 9:8 (0:1, 4:3, 2:2, 3:2), u polufinalu Evropskog prvenstva u Budimpešti.

Srbija pobijedila Grčku, sa Italijom za peto mjesto na EP

Vaterpolisti Srbije igraće za peto mjesto na Evropskom prvenstvu u Budimpešti, pošto su danas u utakmici za plasman pobijedili Grčku 12:9 (3:3, 3:2, 4:2, 2:2).