Plivač preminuo nakon treninga

Plivač Kenet To, koji je na Svjetskom prvenstvu 2013. godine osvojio srebrnu medalju za Australiju, preminuo je nakon što mu je pozlilo tokom trening.

Vaterpolisti Hrvatske se revanširali Srbiji za poraz u Nišu

Vaterpolo reprezentacija Srbije poražena je od Hrvatske u posljednjem kolu Evropa kupa sa 12:9 (1:0, 4:4, 5:2, 2:3).

"Delfini" u najjačem sastavu napadaju Hrvatsku

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić za duel protiv Hrvatske u Sisku u Evropa kupu odredio je najjači sastav.

Novi poraz vaterpolista Zvezde u Ligi šampiona

Vaterpolisti Crvene zvezde pretrpjeli su novi ubjedljiv poraz u Ligi šampiona, pošto su u Budimpešti izgubili od Ferencvaroša 17:9 (6:1, 4:2, 5:4, 2:2).

Banjalučkom Olimpu 146 medalja

​Plivački klub Olimp osvojio je 146 medalja na Osmom Mladost kupu u Banjaluci. Banjalučani su bogatiji za 60 zlanih medalja, 53 srebrne i 33 bronzane.

Banjaluka ima odlične uslove za SP u kajaku

Banjaluka ima odlične uslove za organizaciju Svjetskog prvenstva u kajaku za juniore i seniore do 23 godine, koje bi trebalo da bude održano od 24. do 28. jula na Vrbasu.

Vaterpolisti Srbije lako protiv Rumunije

SUBOTICA - Vaterpolo reprezentacija Srbije pobijedila je Rumuniju 13:6 (3:1, 4:1, 4:2, 2:2) u Subotici u 5. kolu D grupe Evrokupa.

Osuda napada na vaterpoliste, podrška regionalnoj ligi

BEOGRAD - Klubovi učesnici vaterpolo regionalne lige na sjednici Upravnog odbora u Beogradu dali su podršku ovom takmičenju i još jednom osudili napad na vaterpoliste "Crvene ...