Olimpijski snovi na Gradskom bazenu - PK Borac iz Banjaluke nastavlja ...

Prave sportske vrijednosti, takmičarski duh i olimpijski snovi dio su svakog treninga na čuvenom banjalučkom plivalištu. Plivački klub Borac iz Banjaluke okuplja više od 100 ...

Svjetska liga: Vaterpolisti Srbije protiv Italije i Slovačke

LOZANA - Vaterpolisti Srbije u novoj sezoni Svjetske lige igraću u grupi C sa selekcijama Italije i Slovačke, odlučeno je žrijebom u Lozani.

Poraz Zvezde u Mađarskoj

​Vaterpolisti Crvene zvezde poraženi su od mađarskog OSC-a 11:18 u utakmici drugog kola B grupe Lige šampiona.

Održan međunarodni plivački miting "Sarajevo open"

Ismail Barlov plivački reprezentativac Bosne i Hercegovine i takmičar Plivačkog kluba SPID bio je najuspješniji takmičar drugog po redu međunarodnog para plivačkog ...

Lana Pudar: Ponosna sam na postignute rezultate u Kazanju

Najbolja bh. plivačica Lana Pudar danas je doputovala u Sarajevo, nakon uspješnih nastupa na Svjetskom kupu i Evropskom prvenstvu u kratkim bazenima u ruskom Kazanju.

Lana Pudar u polufinalu trke na 100 metara leptir na EP u Kazanju

Najbolja bh. plivačica Lana Pudar plasirala se u polufinale trke na 100 metara leptir na Evropskom prvenstvu u 25-metarskim bazenima u Kazanju.

EP u Kazanju: Lana Pudar osvojila peto mjesto

Najbolja bh. plivačica Lana Pudar (15) osvojila je peto mjesto na 21. Evropskom prvenstvu u malim bazenima koje se održava u ruskom Kazanju.

Lana Pudar u finalu EP u Kazanju

Bh. plivačica Lana Pudar plasirala se večeras u finale trke na 200 metara leptir stilom na na Evropskom prvenstvu u malim bazenima u Kazanju.

Lana Pudar u polufinalu EP u Kazanju

Najbolja bh. plivačica Lana Pudar (15) na sjajan način otvorila je Evropsko prvenstvo u malim bazenima u Kazanju.

Lana Pudar počinje nastup na EP

Najbolja bh. plivačica Lana Pudar u srijedu počinje put na svom prvom seniorskom prvenstvu Evrope. Jedna od najtalentovanijih plivačica Evrope nastupiće u tri discipline na ...

Naredni izazov Lane Pudar medalja sa EP

Počinje Evropsko seniorsko prvenstvo u Kazanju, gdje želim ostvariti što bolje rezultate i opet vas učiniti sretnim i ponosnim, poručila je Lana Pudar svojim navijačima ...

Lana Pudar osvojila bronzu na 100 m leptir u kaznju

SARAJEVO - Najbolja bosanskohercegovačka plivačica Lana Pudar osvojila je bronzanu medalju u disciplini 100 leptir na FINA Svjetskom kupu u plivanju u ruskom Kazanju.

Lana Pudar osvojila šesto mjesto na 50 m leptir u Kazanju

KAZANJ - Najbolja bosanskohercegovačka plivačica Lana Pudar osvojila je šesto mjesto u utrci na 50 metara leptir na FINA Svjetskom kupu u ruskom Kazanju.

Odličan nastup Lane Pudar u Kazanju

Najbolja bh. plivačica Lana Pudar osvojila je četvrto mjesto na FINA Svjetskom kupu u ruskom Kazanju u disciplini 200 metara delfin.

Šok za Banjalučanina: Suspendovan Jovan Lekić

Jedan od najboljih bh. plivača i velika nada evropskog plivanja, Jovan Lekić iz Banjaluke suspendovan je na dvije godine.