Nothing Phone (1) krije brojne zanimljivosti ispod providnog kućišta

Nakon što se nedavno našao na testu izdržljivosti, došao je trenutak da Nothing Phone (1) bude rastavljen i da zavirimo u njegovu unutrašnjost.

Xiaomi predstavio MIX Fold 2 sa fleksibilnim ekranom

Xiaomi je predstavio MIX Fold 2 telefon sa fleksibilnim ekranom, samo dan nakon što je Samsung najavio Galaxy Z Fold4 i Galaxy Z Flip4.

Zavirite u Samsungove inovacije ultra tankog stakla

Galaxy sklopivi uređaji ponovo podsjećaju na ono što je moguće sa jedinstvenim iskustvima i interakcijama za sve korisnike pametnih telefona širom svijeta.

EU digitalni novčanik

Evropska komisija u prethodnom periodu raspisala je javni konkurs za izradu digitalnog novčanika "EU wallet". Procijenjena vrijednost iznosi 26 miliona evra za stvaranje novog ...

Samsung sprema telefon sa samo jednom kamerom na poleđini

To se naročito odnosi na jeftinije telefone. Iako mu je je za to bilo potrebno dosta vremena, izgleda da je Samsung prepoznao reakciju korisnika i sada stiže informacije da se ...

Stiže po planu: iPhone 14 nije pogođen aktuelnim geopolitičkim ...

Apple je jedna od kompanija, čiji se dobavljači i dalje u velikoj mjeri oslanjaju na fabrike iz Kine. Nedavne i aktuelne geopolitičke tenzije, koje su se pojavile u ovom ...

Fitnes gadžeti bez kojih ne možete

Ostanite motivisani na svom fitnes putovanju uz nosivi uređaj koji za vas prati sav vaš napredak

Šta ako vam telefon upadne u more

U slučaju da vam telefon upadne u slanu vodu, postoje neke stvari koje možete da učinite kako biste ga spasili i oporavili za normalan rad.

Samsung značajno smanjuje proizvodnju telefona?

Finansijski stručnjaci širom sveta predviđaju globalnu recesiju, a tržište pametnih telefona počelo je već da se priprema za ekonomski pad.

Amazon će nas špijunirati usisivačima

Prema pisanju američkih medija, Amazon je za 1,7 milijardi dolara kupio kompaniju za robotske usisivače iRobot.

Ova greška je jedna od najštetnijih stvari koju možete napraviti za ...

Punjenje mobitela postalo nam je svakodnevica, no mnogi pri tome rade jednu grešku koja dodatno uništava bateriju telefona. U nastavku pročitajte što biste trebali izbjegavati ...

Samsung pokrenuo projekat samopopravke telefona

Samsung i iFixit su konačno pokrenuli svoj program samopopravke (self-repair), koji vlasnicima određenih linija telefona omogućava da kupe zamenske delove.

OnePlus ima novi flegšip telefon

Kompanija OnePlus je predstavila svoj do sada najjači telefon u formi OnePlus 10T modela, koji će se uskoro naći u prodaji.

Veliki Appleov rival će proizvoditi OLED panele za iPhone 14 seriju

Apple planira da poboljša kvalitet prikaza slike kod iPhone 14 Pro modela, tako što će koristiti napredne materijale. Ovo se međutim ne odnosi i na standardni iPhone 14 ...

Nothing Phone (1) na testu izdržljivosti - sve ili ništa

Jedan od najzanimljivijih telefona, koji su se pojavili u posljednje vrijeme, je Nothing Phone (1). Došao je trenutak da se i ovaj uređaj nađe na testu izdržljivosti.