Fitnes gadžeti bez kojih ne možete

Ostanite motivisani na svom fitnes putovanju uz nosivi uređaj koji za vas prati sav vaš napredak

Šta ako vam telefon upadne u more

U slučaju da vam telefon upadne u slanu vodu, postoje neke stvari koje možete da učinite kako biste ga spasili i oporavili za normalan rad.

Samsung značajno smanjuje proizvodnju telefona?

Finansijski stručnjaci širom sveta predviđaju globalnu recesiju, a tržište pametnih telefona počelo je već da se priprema za ekonomski pad.

Amazon će nas špijunirati usisivačima

Prema pisanju američkih medija, Amazon je za 1,7 milijardi dolara kupio kompaniju za robotske usisivače iRobot.

Ova greška je jedna od najštetnijih stvari koju možete napraviti za ...

Punjenje mobitela postalo nam je svakodnevica, no mnogi pri tome rade jednu grešku koja dodatno uništava bateriju telefona. U nastavku pročitajte što biste trebali izbjegavati ...

Samsung pokrenuo projekat samopopravke telefona

Samsung i iFixit su konačno pokrenuli svoj program samopopravke (self-repair), koji vlasnicima određenih linija telefona omogućava da kupe zamenske delove.

OnePlus ima novi flegšip telefon

Kompanija OnePlus je predstavila svoj do sada najjači telefon u formi OnePlus 10T modela, koji će se uskoro naći u prodaji.

Veliki Appleov rival će proizvoditi OLED panele za iPhone 14 seriju

Apple planira da poboljša kvalitet prikaza slike kod iPhone 14 Pro modela, tako što će koristiti napredne materijale. Ovo se međutim ne odnosi i na standardni iPhone 14 ...

Nothing Phone (1) na testu izdržljivosti - sve ili ništa

Jedan od najzanimljivijih telefona, koji su se pojavili u posljednje vrijeme, je Nothing Phone (1). Došao je trenutak da se i ovaj uređaj nađe na testu izdržljivosti.

Novi problemi za iPhone 14

Apple se suočio s novim problemima u proizvodnji iPhone 14 serije telefona.

Svi iPhone 14 modeli stižu sa više memorije

​Apple iPhone 14 linija bi trebalo da bude predstavljena za manje od dva mjeseca, a kako se približavamo zvaničnoj objavi sve je više informacija o ovim telefonima.

Kinezi osmislili lasersku olovku koja piše po vazduhu

​Hologramski prikazi, metaverzum, proširena stvarnost... sve su to tehnologije koje su nekada bile samo plod nečije mašte, a danas se aktivno razvijaju. Ali, u svim tim ...

Stabilizuje se situacija sa nestašicom čipova

Kompanije iz različitih sektora tržišta prijavljuju da polako dolazi do stabilizovanja situacije sa nestašicom čipova, prema navodima Rojtersa.

Inflacija smanjila potražnju za pametnim telefonima

U svijetu je u drugom tromjesečju isporučeno 316 miliona pametnih telefona ili 9 odsto manje nego u istom periodu prošle godine, čemu je pogodovao pad potražnje uslijed ...

Telefone ćemo otključavati dahom umjesto lozinkom?

Grupa istraživača sa nekoliko japanskih univerziteta nedavno je objavila zanimljivu studiju koja opisuje potpuno novi oblik biometrijske autentifikacije: analizu daha.