IQ Mobile savjetuje pet jednostavnih načina za uštedu mobilnih ...

BiH ima problem s mobilnim podacima - dok su telefoni dostupni na tržištu svaki mjesec sve bolji, mobilni internet ostaje spor i skup.

Sony 8K TV od 98 inča će koštati 70.000 dolara

Sony se približava objavi svoje linije TV uređaja za 2019. godinu, a kompanija je sada objavila detalje o cijenama i dostupnosti ovih uređaja.

Lenovo, ZTE i LG predstavljaju 5G pametne telefone

Proizvođači pametnih telefona Lenovo i ZTE predstaviće svoje 5G uređaje do kraja aprila, dok će LG nešto kasniti sa V50 5G, zbog tehničkih problema.

Poznati novi detalji o kamerama OnePlus 7 Pro telefona

Pojavilo se više detalja o kamerama OnePlus 7 Pro telefona. Ovaj uređaj će imati tri kamere na poleđini, od kojih će glavni 48MP senzor biti ukombinovan sa ultraširokim i ...

Samsung Galaxy S10 uređaji kruna desetogodišnje vladavine

Kompanija Samsung, 2009. godine, predstavila je prvi, revolucionarni, Galaxy S koji je napravio sjajan uspjeh, ali i ukazao novi pravac u inovacijama kojim su pametni telefoni ...

LG patentira telefon sa tri selfi kamere

LG je podnio zahtjev za patent novog telefona, a osnovne skice uređaja ukazuju na tri kamere na poleđini i tri selfi kamere. Patent je registrovan kod WIPO (World Intellectual ...

Sredinom maja nas očekuju OnePlus 7 i OnePlus 7 Pro

Poprilično respektabilan izvor je objavio tačan datum tokom kojeg se očekuje zvanično predstavljanje OnePlus 7 telefona, a to je 14. maj.

Oprema Huaweia ne može da se iskoristi za špijunažu

Belgijski centar za sajber bezbjednost nije pronašao dokaze da oprema kineske kompanije Huawei može da se iskoristi za špijunažu.