Sljedeće nedelje stiže LG G7 ThinQ

LG je u završnim pripremama za objavu svog narednog premijum telefona, pod nazivom , koji će se pojaviti naredne nedjelje.

Zaboravite na vage koje samo mjere – ovo je Nokia Body Cardio

Ovo je prva i jedina pametna vaga koja će se brinuti i o vašem kardiovaskularnom sistemu, što je potvrđeno i od strane ljekara, a pruža i neke druge mogućnosti. Vrlo ...

Opera predstavila novi browser za pametne telefone

Opera je predstavila novu verziju browsera za personalne računare ali i potpuno novi web pretraživač za mobilne telefone koji dolazi sa zanimljivim opcijama.

Motorola predstavila nove Moto g6 telefone

Kompanija Motorola predstavila je prošle nedelje novu Motorola Moto g6 porodicu na događaju povodom globalnog lansiranja održanom u Sao Paolu, u Brazilu.

Asus ima odgovor na jedan od najpopularnijih Xiaomijevih modela

Kompanija Asus je napravila novi pametni telefon iz srednjeg segmenta, čiji cilj je da se suprotstavi Samsungovim i brojnim kineskim rivalima, među kojima se posebno ističe ...

Uskoro stiže iPhone SE2

Stiglo je još vijesti o nasljedniku popularnog iPhone SE modela, koji bi mogao da se pojavi na tržištu ovog maja. Ako bude lansiran, definitivno neće ispuniti neka naša ...

Samsung Galaxy A6+ u plavoj i zlatnoj varijanti

Pojavili su se novi renderi dolazećeg Samsung Galaxy A6+ telefona, koji uređaj prikazuju u plavoj i zlatnoj verziji i daju nam bolji uvid u finalni izgled telefona.

Xiaomi planira da objavi više Android One telefona

Kineska kompanija Xioami se brzo probila na tržištu telefona, ponajviše zahvaljujući agresivnom plasmanu pristupačnih smartfona sa solidnim karakteristikama.