Unapređenje privrednog ambijenta zajednički cilj Vlade i Privredne ...

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas u Banjaluci da je zajednički cilj Vlade i Privredne komore Srpske unapređenje privrednog ...

Koliko je do sada izgrađeno Koridora 5C i šta predstoji?

Projekat izgradnje autoputa na Koridoru 5C jedan je od najvažnijih strateških projekata, kako za entitet FBiH, tako i za cijelu Bosnu i Hercegovinu.

Put od Banjaluke do Klašnica najfrekventniji u Srpskoj

BANJALUKA - Magistralni put od prijedorske petlje u Banjaluci do Klašnica predstavlja najfrekventniju relaciju magistralne i regionalne putne mreže u Srpskoj.

Proizvodnja šumskih sortimenata manja za 1,14 odsto

Ukupna proizvodnja šumskih sortimenata u BiH u trećem kvartalu iznosila je 1.200.811 metara kubnih i manja je za 1,14 odsto u odnosu na isti period prošle godine.

Doživotne karte skupo koštale American airlines

Neke odluke komaopnija mogu imati dugoročne posljedice i stvoriti još veće probeleme, a jedna takva smatra se za najskuplju u istoriji moderne avioindustrije, koju je prije 38 ...

"Prioriteti oživljavanje fabrika i povećanje izvoza"

BANJALUKA - Oživljavanje fabrika i povećanje izvoza samo su dio prijedloga mjera Ministarstva privrede i preduzetništva RS za naredni period.

Pri kraju radovi na "Turskom toku"

NOVI SAD - Izgradnja magistralnog gasovoda kroz Srbiju je pri kraju, a planirani radovi za priključak na ruski gasovod "Turski tok" trebalo bi da budu završeni do kraja godine.

Bil Gejts je ponovo najbogatiji čovjek na svijetu

Suosnivač Majkrosofta Bil Gejts prestigao je u petak osnivača Amazona Džefa Bezosa na listi najbogatijih ljudi na svijetu, prvi put poslije više od dvije godine, pokazuju ...