Bugatti predstavio osam moćnih automobila

Dvije godine prošle su otkako je Bugatti Chiron probio granicu od 300 milja na sat, odnosno 482 km/h, a sada kreću i prve isporuke produkcijske verzije zasnovane na tom ...

Novi mikro električni automobil stiže iz Izraela

City Transformer je još jedan u nizu startapova koji pokušava da odgovori na pitanje kako će izgledati individualni prevoz u gradovima budućnosti.

Volvo ima novi logo

Vizuelni identitet švedskog proizvođača nije se mnogo mijenjao tokom proteklih devet decenija.

BMW tvrdi da električnim automobilima ne treba domet veći od 600 km

U vrijeme kada se proizvođači nadmeću ko će da ponudi vozilo sa većom autonomijom kretanja, BMW kreće u potpuno drugom pravcu.

Ford Expedition 2022

Ford je za modelsku godinu 2022. obnovio aktuelnu četvrtu generaciju modela Expedition, a u ponudu je dodata i Timberline verzija.

Honda osvježila model Passport za 2022. godinu

Hondin ulazak u kategoriju krosovera srednje veličine na američkom tržištu, koji se dogodio s modelom Passport nije prošao baš najbolje.

Stiže Maserati crossover

Maserati će uskoro proširiti svoju ponudu još jednim crossoverom.

Stiže obnovljeni Ford Expedition 2022

Ford je za modelsku godinu 2022. obnovio aktuelnu četvrtu generaciju modela Expedition, a u ponudu je dodata i Timberline verzija.

Benzinski Porsche Macan se povlači iz ponude

Sportski terenac pokazao se kao prodajni hit, koji će se uskoro promijeniti do neprepoznatljivosti. Porsche ga želi ponuditi samo u električnoj verziji, što je potvrdio i šef ...

Imparato: Alfa Romeo prodaje automobil, a ne iPad na točkovima

Novi direktor Alfa Romea, Žan-Filip Imparato je izjavio da smatra da Alfini automobili treba uvijek da budu usmjereni na vozača, što znači da bi trebalo da imaju najmanje ...

Lotus najavio Emiru V6 First Edition

Lotus je početkom jula predstavio svoj novi sportski automobil Emira, a sada je obajvio i cijene za Emiru V6 First Edition čija proizvodnja će početi na proljeće 2022. godine.

Michelin testirao bezvadušne gume

Gume pod nazivom Unique Puncture-proof Tire System (Uptis) otporne na bušenje su svoju premijeru doživjele na javnim putevima u sklopu izložbe IAA Mobility u Minhenu.

Lamborghini Huracan inspirisan Countachom

Stvarajući svoj Huracan sa temom Countach, vješti dizajner se direktno nadahnuo od posebno poznatog zelenog Countach LP400 Prototipa koji se može naći u Lamborghinijevom ...

Novi Ford Bronco stiže u Evropu?

Ford je u julu 2020. vratio u život čuveno ime iz svoje prošlosti, a kao što znate Bronco je jedno od najčuvenijih imena iz istorije američke auto-industrije i ...

Poplavljeno preko 200.000 automobila, kupci bi mogli da budu prevareni

​Uragan Ida pogodio je krajem avgusta sjevernu obalu Meksičkog zaliva, da bi se prenio na područje Luizijane, uz vjetar koji je duvao brzinom od 240 km/h.