Slobodan Gerić za "Nezavisne": Zvučne mogućnosti kontrabasa ...

Koncert kvarteta kontrabasa "Bassomania", koji čine renomirani kontrabasisti Slobodan Gerić, Zoran Marković, Fahrudin Strojil i Ljubinko Lazić, biće održan sutra u Banskom ...

Danica Crnogorčević: Gradiška i Srpska me inspirišu, mi smo isti ...

GRADIŠKA - Danica Crnogorčević, srpska umjetnica iz Crne Gore, prilikom nedavnog boravka u Gradišci, izjavila je da ovo mjesto doživljava veoma emotivno.

Komemorativni koncert "Riblje čorbe" povodom godišnjice NATO agresije

Doprinos kulturi sjećanja na agresiju NATO snaga na SR Jugoslaviju daće rok grupa "Riblja čorba" komemorativnim koncertom, saopštio je Ruski dom u Beogradu.

BKC KS: "Bassomania" pred sarajevskom publikom

SARAJEVO - Kvartet kontrabasa "Bassomania" će 21. marta u okviru mini-turneje nastupiti u Galeriji Bosanskog kulturnog centra kantona Sarajevo (BKC KS), sa početkom u 20 časova.

"Beogradski sindikat" objavio spot za pjesmu "Jedina Srpska" (VIDEO)

Sastav "Beogradski sindikat" je danas na svom YouTube kanalu objavio dugo očekivani spot za pesmu "Jedina Srpska", saopštiila je koncertna agencija "Long play".

Dervenćanima treće mjesto u finalu "Ritma Evrope"

DERVENTA - Predstavnici Dervente osvojili su treće mjesto na finalnom takmičenju Međunarodnog muzičkog festivala za djecu i mlade "Ritam Evrope", održanom u Strumici.

Preminuo frontmen grupe ''Kokni Rebel''

Poznati britanski rok muzičar i frontmen grupe Kokni Rebel Stiv Harli preminuo je u 73. godini, prenijeli su danas britanski mediji.

Preminuo legendarni srpski muzičar

Dragoljub Crnčević Crnke, frontmen, pjevač i gitarista, jednog od srpskih najboljih bluz bendova Point Blank, preminuo je u subotu poslije duge i teške bolesti.

Sunshine oživio duh prošlih vremena u punom KSB klubu

Legendarni beogradski rep/kor bend Sunshine u subotu je u punom banjalučkom KSB klubu oživio duh prošlih vremena i odradio sjajan koncert. Sa Banetom na čelu, grupa je prošla ...

Nick Cave se vraća u Zagreb

​Nick Cave & The Bad Seeds najavili su svoju prvu turneju po Velikoj Britaniji i Evropi od 2017. s 27 nastupa u 17 zemalja ove jeseni, a jedna od stanica je i zagrebačka ...

Bili Guld iz grupe Faith No More opet u Beogradu

​Muzičar Bili Guld, član grupe Faith No More, ponovo je gost Beograda. Ovog puta, u klubu Dorćol Platz organizovao je takozvanu "YE**GA žurku", kako bi promovisao svoju ...

Bane Sanšajn za "Nezavisne": Svako ko pljuje po trepu je baba ili deda

Razvoj "Sunshinea" u ovih 30 godina je pun lepih i diskutabilnih perioda. Prva najjača energija bila je u početku i, evo, sad.

Fondacija "Za srpski narod i državu" Kruševljanima poklonila koncert

​KRUŠEVAC - Fondacija "Za srpski narod i državu" sinoć je u pozorištu u Kruševcu organizovala događaj pod nazivom "Putevima srpskih lepota", u okviru kog je solistkinja ...

Članovi Beogradskog sindikata u podcastu "Pomalo lično" ...

U podcastu Nezavisnih novina "Pomalo lično" ovog puta gostovali su Feđa Dimović i Ognjen Janković, članovi rep sastava Beogradski sindikat.

Grk otpjevao "Ramondu" i sve oduševio (VIDEO)

​Teya Dora će ove godine sa "Ramondom" predstavljati Srbiju na Evroviziji u Malemu, a čini se da se pjesma mnogima dopada uprkos burnim reakcija u Srbiji, nakon proglašenja ...