Američki milijarder otkrio recept za uspjeh

Niko nema još jedan život na raspolaganju, ali razmišljanje o tome šta biste učinili da imate novu priliku da krenete iznova može biti korisna vježba.

U BiH neprijavljeno 30 odsto radnika

Neformalno zapošljavanje je rad koji je sam po sebi zakonit, ali nije prijavljen vlastima u svrhe poreza, socijalnog osiguranja, odnosno poštivanja zakona o radu.

Veliki preokret u baltičkoj zemlji, prosječna plata porasla sa 357 na ...

Litvanija je uspjela da napravi preokret i od slabe ekonomije izgradi jaku i stabilnu, koja je doprinijela boljem životu njenih građana.

Na putu do trgovina izgubi se 14 odsto hrane

RIM - Gotovo 14 odsto hrane proizvedene u svijetu izgubi se prije nego što stigne do maloprodaje, objavila je u ponedjeljak Agencija Ujedinjenih nacija za hranu i poljoprivredu ...

Kako Tramp može zadati udarac turskoj ekonomiji

Američki predsjednik Donald Tramp zaprijetio je da će "uništiti" tursku ekonomiju, ukoliko bude smatrao da je Turska prešla mjeru u Siriji.

Ko su novi milijarderi na Forbsovoj listi 400 najbogatijih Amerikanaca

Uslov za pridruživanje ovogodišnjoj Forbsovoj listi 400 najbogatijih Amerikanaca bilo je bogatstvo od najmanje 2,1 milijarde dolara.

Sve više Nijemaca je siromašno

Mnogi Nijemci moraju da svaki evro okrenu dva puta kako bi mogli da od svoje plate žive do kraja mjeseca. Naučnici su upravo još jednom utvrdili da se nejednakost između ...

BiH od početka godine posjetilo 1,1 milion turista

SARAJEVO - Prema podacima državne Agencije za statistiku, u periodu januar - avgust 2019. godine u Bosni i Hercegovini je boravilo ukupno 1.112.026 turista, što je više za 11,5 ...