BiH na evropskom začelju po nivou ekonomskog blagostanja

Indikatori koji mjere nivo ekonomskog blagostanja u zemljama, pokazuju da je Bosna i Hercegovina uz Albaniju na evropskom začelju, izvještava Indiaktor.ba.

Objavljeni podaci za najviše i najniže plate u Njemačkoj

BERLIN - Njemački poslovni portal Gehalt.de je objavio najnovije podatke o najvišim i najnižim platama u Njemačkoj u 2019. koji na prvo mjesto stavljaju ljekare, a među one ...

Francuska najveći izvoznik, a Italija uvoznik struje

Francuska je najveći izvoznik, a Italija najveći uvoznik električne energije, pokazuje studija evropskog tržišta interkonektora, koju je sprovela analitička kuća "Enapsys".

Ekspanzija cikloturizma, turisti biciklima stižu u BiH

BANJALUKA - Interesovanje turista iz Njemačke, Francuske i Češke za cikloturizam u Republici Srpskoj i BiH drastično raste u posljednje tri godine.

Vlasnik Zare zaradio više od milijardu, ovo je razlog

Španski proizvođač odjeće Inditex, vlasnik modnog lanca Zara, predstavio je rezultate o rastu dobiti u trećem fiskalnom tromjesečju zahvaljujući kontroli troškova i ...

Izašla lista top 10 najtraženijih poslova

Izašla je godišnja lista koju tradicionalno izbacuje LinkedIn, Emerging Jobs, a riječ je o poslovima koji su bili najtraženiji.

Evropske banke od 2008. otpustile 20 odsto zaposlenih

Šefovi evropskih banaka su, nakon još jedne burne godine, najavili smanjenje više desetina hiljada radnih mjesta kako bi pokušali da se izbore sa hronično lošom ...

Ovo zanimanje je najtraženije već četiri godine, plata 140.000 €

Izašla je godišnja lista koju tradicionalno izbacuje LinkedIn, "Emerging Jobs" a riječ je o poslovima koji su bili najtraženiji.