Krvavi praznični vikend u Čikagu, ubijeno 17 ljudi, među njima i ...

ČIKAGO - Protekli praznični vikend bio je jedan od najkrvavijih u istoriji Čikaga, budući da je ubijeno 17 ljudi, uključujući sedmogodišnju djevojčicu i 14-godišnjeg ...

Požar na Galipolju, u gašenju učestvuju dva aviona i 20 helikoptera

Više stotina vatrogasaca bori se sa šumskim požarom na poluostrvu Galipolje na sjeverozapadu Turske, javili su danas lokalni mediji.

Da li je mural iz 1994. godine predvidio pandemiju virusa korona?

Aerodrom u Americi sa simbolima masona i iluminata ima mural za koji mnogi sada tvrde da je 1994. godine najavio epidemiju.

Uhapšen nakon što je ubio suprugu u prevozu

U Bavarskoj, pokrajini na jugu Njemačke, uhapšen je 37-ogodišnji muškarac zbog sumnje da je izbo na smrt suprugu u javnom prevozu, saopštila je policija.

Grčka će od 15. jula biti otvorena za letove iz Velike Britanije

Grčka će od 15. jula biti otvorena za sve letove iz Velike Britanije, najavio je danas portparol grčke vlade Stelios Pecas.

Italija strahuje od novih žarišta, pooštriće mjere

ĐENOVA - Testiranje putnika na virus korona na aerodromima u Italiji po dolasku iz država van područja Šengena, jačanje kontrole karantina, obaveza hospitalizacije za ...

"Spiegel" objavio koliko je Njemačka platila za američke baze

BERLIN - Njemačka je u posljednjih deset godina izdvojila milijardu evra za raspoređivanje američkih vojnika na svojoj teritoriji, piše "Spiegel".

Vlasti iskopale rov oko sela da ga stave u karantin

Ruske vlasti iskopale su rov oko udaljenog sibirskog sela da bi ga stavile u karantin, nakon što su desetine stanovnika zaražene virusom korona, za koji lokalni zvaničnici ...

Britanija objavila listu sankcija za ruske i saudijske državljane

LONDON - Britanska prva lista sankcija imaće za cilj 25 ruskih državljana za koje navodi da su umiješani u zlostavljanje i ubistvo advokata Sergeja Magnickog i 20 saudijskih ...

Uhapšen profesor koji je kritikovao vlasti Kine zbog epidemije

PEKING - Kineske vlasti uhapsile su profesora Su Žangruna koji je kritikovao postupanje države u krizi izazvanoj epidemijom virusa korona.

Nova kriza u Vuhanu, ugroženi milioni ljudi

VUHAN - Nova kriza izbila je u kineskom gradu Vuhanu, iz kog je potekla pandemija virusa korona.

Švajcarska preplavljena respiratorima i maskama

Švajcarska je preplavljena respiratorma koji su nabavljeni u vrijeme pandemije korona virusa, a nagomilale su se i zalihe higijenskih maski.

Bugarski ministar: Naši ljekari su na korak do lijeka za virus korona

SOFIJA - Bugarski ljekari su na pragu otkrića lijeka protiv virusa korona, rekao je ministar zdravlja te zemlje Kiril Ananijev.

"Ukrajina se priprema za rat s Rusijom, vratićemo Krim"

KIJEV - Ratna mornarica Ukrajine priprema se za vojne operacije sa Rusijom i namjerava da vrati Krim, izjavio je komandant mornarice, kontraadmiral Aleksej Neižpapa za list ...

Na Trampovom stolu nekoliko izvršnih ukaza

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp razmatra nekoliko izvršnih ukaza za Kinu, proizvodnju i imigracije, rekao je danas zvaničnik Bijele kuće Mark Medouz.