Američki general: Prednost NATO nad Rusijom se otopila

VAŠINGTON - NATO gubi vojnu prednost nad Rusijom, zbog čega je i pokrenuta redefinicija strategije Alijanse, izjavio je šef američkih snaga general Džozef Danford.

Interpol otkrio teroriste u Sredozemlju

PARIZ - Interpol je saopštio danas da je tokom koordinisane policijske pomorske operacije detektovao više od 12 osumnjičenih stranih terorista dok su putovali preko Sredozemlja.

Kineskinja osuđena za "porođajni turizam" u SAD

LOS ANÐELES - Kineskinja Dongjuan Li je priznala krivicu pred američkim sudom da je vodila lanac "porođajnog turizma" za bogate kineske državljane koji su plaćali kako bi im ...

London poslao prijedloge o dopuni sporazuma o Brexitu

BRISEL - Velika Britanija je dostavila nekoliko prijedloga o dopuni sporazuma o Brexitu, saopštila je portparol Evropske komisije Mina Andrejeva.

Belgijski F-16 pao na zapadu Francuske

PARIZ - Francuske vlasti saopštile su danas da se belgijski lovac F-16 srušio na zapadu Francuske i da je jedan od pilota pao na strujni dalekovod.

Lopovi iz dvorca ukrali dragulje i keš

PARIZ - Nepoznati lopovi upali su u jedan od najraskošnijih francuskih zamaka, vezali vlasnike i odneli dragulje i keš u vrednosti od najmanje dva miliona evra, saopštile su ...

EU: Britanija da dostavi prijedlog Brexita do 30. septembra

PARIZ - Finski premijer Anti Rine upozorio je Veliku Britaniju da mora da izađe sa novim prijedlogom sporazuma o Brexitu do kraja mjeseca ili ga EU neće razmatrati.

Sedam pitanja na koja Tramp mora da odgovori prije nego što napadne ...

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp je istakao da su SAD spremne da odgovore na napade na saudijske naftne pogone.