Bosančić pozvao gradonačelnika da spriječi poskupljenje privatnih ...

Pozivam gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića da se što prije sastane sa vlasnicima privatnih vrtića i da ih spriječi u njihovoj namjeri da dignu cijene vrtića.

Porodice 4+ ispred Gradske uprave Banjaluka traže svoja prava (VIDEO)

BANJALUKA - Članovi Udruženja četiri plus okupili su se ispred Gradske uprave Banjaluka, kako bi istakli svoje negodovanje i nezadovoljstvo zbog neusvajanja bitnih pitanja, kao ...

Na spomen-ploči i dalje piše da su djeca umrla umjesto ubijena

BANJALUKA - Ni nakon skoro dvije godine od podnošenja inicijative riječ "umrli" nije zamijenjena riječju "ubijeni" na spomen-ploči na školi u Šargovcu u Banjaluci.

Sutra bez struje dva naselja i osam ulica u Banjaluci

BANJALUKA - Sutra bez električne energije od devet do 12 časova ostaju dijelovi ulica Kralja Petra I Karađorđevića br. 62, 66, 68, 70 i 76 i Veselina Masleše br. 5, 8, 11 ...

Banjalučki vatrogasci spasili kravu iz provalije

BANJALUKA – Vatrogasno-spasilačka brigada Banjaluka spasila je kravu koja je upala u provaliju u banjalučkom naselju Paprikovac u Ulici Jovana Raškovića.

Inicijativa u Banjaluci: Statua za čika Alu

BANJALUKA - Odlazak Banjalučanina Alije Mahmutovića, omiljenog čika Ale, emotivno je dirnuo mnoge stanovnike grada na Vrbasu.

Održana prva Škola atopije za roditelje djece oboljele od ekcema

BANJALUKA - U Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske u Banjaluci danas je održana Škola atopije za roditelje djece oboljele od ekcema, u organizaciji Klinike ...

Sutra u naselju Česma kotlićijada i "Krajiška Guča"

BANJALUKA - Na ušću Vrbanje u Vrbas u banjalučkom naselju Česma sutra će biti održana kotlićijada i "Krajiška Guča".

Poznato vrijeme i mjesto sahrane Ale Mahmutovića

BANJALUKA - Banjalučka legenda Alija Ale Mahmutović biće sahranjen u ponedjeljak 18. septembra u haremu Stupničke džamije.

Banjalučko naselje Dragočaj u nedjelju bez struje

Banjalučko naselje Dragočaj (Gradina) u nedjelju, 17. septembra, ostaje bez električne energije, najavili su ovo iz Elektrokrajine.

Stanivuković: Počinjemo objavljivati odluke u Službenom glasniku

BANJALUKA - Nakon 60 dana opstrukcija i neobjavljivanja odluka u Službenom glasniku, uspjeli smo riješiti ovaj problem, jer sekretar Skupštine još nije u stanju da obavlja ...

Kresojević: Centar za socijalni rad se postavlja iznad suda i roditelja

BANJALUKA - Prema članu 119. (NE)Porodičnog zakona Centar za socijalni rad može samostalno privremeno izdvojiti dijete iz porodice u slučaju opasnosti. Ovo znači da Centar za ...

Mještani banjalučkog naselja zasukali rukave i pokosili javne ...

BANJALUKA – Mještani mjesne zajednice Dragočaj su i ove godine bili vrijedni.

Banjaluka se pridružuje obilježavanju Evropske sedmice mobilnosti

BANJALUKA - Uz brojne aktivnosti Banja Luka se i ove godine u periodu od 16. do 22. septembra pridružuje obilježavanju Evropske sedmice mobilnosti.

"Mozaik prijateljstva": Predavanje za najstarije u uređenoj prostoriji

BANJALUKA - U novouređenoj prostoriji javne kuhinje održano je edukativno predavanje za najstarije korisnike Udruženja građana "Mozaik prijateljstva".