Stanivuković: Protest i galama neće dovesti do rješenja problema sa ...

BANJALUKA - Dragočaj i Ramići imaće vodu na svakih 12 sati, kazao je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

Banjaluka: Protest zbog redukcije vode

BANJALUKA - Nezadovoljni mještani banjalučkog naselja Dragočaja večeras u 18.30 časova organizuju proteste zbog odluke da se uvede redukcija za vodu.

Vodu za komercijalne svrhe naručiti u preduzeću "Čistoća"

BANJALUKA - Na današnjoj sjednici Gradskog štaba za vanredne situacije, usvojen je zaključak o načinu naručivanja i kupovine vode za komercijalne i druge svrhe koje ne ...

Stanivuković: Skupštinska većina ne želi da raspravlja o besplatnim ...

BANJALUKA - Odbijeno je više od 98 odsto tačaka, skupštinska većina ne želi da raspravlja o besplatnim placevima ni kolektoru, rekao je gradonačelnik Draško Stanivuković ...

Redovna sjednica Skupštine grada Banjaluka zakazana za 17. jul

BANJALUKA - Počela je sjednica Kolegijuma Skupštine grada Banjaluke, na kojoj je zakazana redovna sjednica Skupštine grada za 17. jul u devet časova.

Grad Banjaluka sufinansira 32 projekta za mlade

BANJALUKA - Grad Banjaluka podržaće putem javnih poziva 32 projekta za mlade, za šta je iz budžeta izdvojeno ukupno 98.000 KM.

Ponovo na snazi redukcije: Mještani spremni na proteste zbog vode

BANJALUKA - "Vodovod" je ponovo uveo redukcije vode u nekim dijelovima Banjaluke, zbog čega su mještani ogorčeni, te su spremni i na proteste.

Mališani banjalučkog naselja Česma dobili igralište

BANJALUKA - Mališani naselja Česma dobili su pravi raj za igru i uživanje.

"Igre bez granica" na "Aquani"

BANJALUKA - Škola sporta "Kasper" i ove godine u sklopu vodenog parka "Aquana" organizuje "Igre bez granica" u subotu, 13. jula, od 14 do 17 časova.

Ninković zakazao sjednicu Kolegijuma Skupštine grada

BANJALUKA - Ljubo Ninković, predsjednik Skupštine grada Banjaluka, zakazao je sjednicu Kolegijuma za sutra u 12 časova, a na kojoj će, kako kaže, biti samo šest predloženih ...

Nakon vode, stiže moderna saobraćajnica u Donja Kola

BANJALUKA - Nakon urednog vodosnabdijevanja, mještani naselja Donja Kola i Bukvalek uskoro će dobiti i modernizovan put, što će im unaprijediti uslove za život i olakšati ...

Riješene dileme o dolasku Majka Tajsona u Banjaluku

Kao bomba je odjeknula vijest da će proslavljeni bokser Majk Tajson doći u Banjaluku ovoga ljeta na Svečanu akademiju povodom četiri decenije od Igara iz Los Anđelesa.

Boran Bosančić nosilac liste Demosa u Banjaluci

BANJALUKA – Boran Bosančić, predsjednik Gradskog odbora Demosa u Banjaluci je nosilac ove političke organizacije na predstojećim lokalnim izborima u najvećem gradu Srpske.

Od danas redukcije vode u Banjaluci

BANJALUKA - Uprkos svim našim apelima, potrošnja vode u prethodnom periodu rasla je iz dana i dan, a pošto su najavljene ekstremne temperature – očekujemo da će taj trend ...

Zelenci dobili rasvjetu, mještane obišao i Stanivuković

BANJALUKA - Gradonačelnik Draško Stanivuković sa saradnicima obišao je zaselak Zelenci u Kolima, a povodom završetka izgradnje rasvjete u ovom dijelu grada.