TV

Zoran Cvijanović u suzama, jedva nastavio razgovor sa Andrijom Miloševićem

Zoran Cvijanović u suzama, jedva nastavio razgovor sa Andrijom Miloševićem
Foto: Ustupljena fotografija | Zoran Cvijanović u suzama, jedva nastavio razgovor sa Andrijom Miloševiće

Glumačka legenda Zoran Cvijanović gost je novog izdanja emisije "Dobro veče sa Andrijom". Emotivno duboke priče o prošlosti, bolnim privatnim ali i aktuelnim društvenim temama, iskren razgovor dvojice glumaca, Zoranove suze i Andrijin muk, neće nikoga ostaviti ravnodušnim u petak u 21.30 na UNA TV.

Cvija će dati i svoje viđenje današnjih promjena, govoriti o zahvalnosti što su pozorišta puna jer, kako kaže, ova institucija je danas "na prvoj liniji fronta protiv neke nove, Vouge kulture, promjene jezika, nasilništva i izmišljanja gluposti".

Saznaćemo kakav je profesionalac bio legendarni Bata Živojinović, Zoran će ispričati zanimljive anegdote sa zajedničkih snimanja i otkriti zašto je Bekim Fehmiu bio najveći od svih.

Čućemo zanimljivosti o raznim poslovima kojima se bavio uz glumu, voli da kaže da je bio i savjetnik u Vladi Srbije jer ljudi vole to da čuju, mnogo im je to smiješno: "Je li majke ti, koga si ti savetovao", bio je najčešći komentar ljudi.

Neizostavan dio emisije je i međusobno prozivanje odnosno roštiljanje gosta i domaćina, i obojica će biti neumoljivi. Čućemo i kako Cvija nije bio podoban za vojsku zbog "nedovoljne telesne razvijenosti" i na koji dio tijela se to zapravo odnosilo, zašto niko nije želio da ga čuva kad je bio mali i njegovo mišljenje o Andrijinom talentu.

"Slušaj, posle ovog šoua možeš sa mnom na Kalemegdan ali ne da igraš šah, pošto ne znaš, nego da spavaš na klupi" samo je jedna od Cvijinih prozivki ove večeri.

"Pa vidi, mnogim svetskim facama se to desilo moj Zorane. Kad te život lupi ti spavaj na klupi", snašao se Andrija, a kako je odgovarao na ostale prozivke svog gosta, saznajte u petak od 21.30 na Una televiziji.   UNA TELEVIZIJA dostupna vam je putem:   MTEL (na poziciji 22) SUPERNOVA (na poziciji 19) BlicNET (na poziciji 19) Elta Kabel (na poziciji 19) Telrad (na poziciji 19) KALDERA KDS (na poziciji 19) TELEMACH (na poziciji 69) HS Kablovska Televizija (na poziciji 69) HKB Net (na poziciji 69) M&H Company (na poziciji 69) BH Telecom (na poziciji 54) MUX D digitalno emitovanje (na poziciji 2) HomeTV – Eronet (na poziciji 30) TXTV (na poziciji 168) mSAT - Lista 1 (na poziciji 120) i Lista 2 (na poziciji 66) MAX TV (na poziciji 20) WIRAC (na poziciji 22) TERC KTV (na poziciji 130) MEDIASKY (na poziciji 25) AMBNET (na poziciji 12) Stokic KDS (Doboj) - na poziciji 24 Miss KDS (Bihać) - na poziciji 202 KDS Ortak (na poziciji 35) Logosoft (na poziciji 630) DINNET (na poziciji 30) KTV E-G-E (na poziciji 12) Global IPTV (Gradačac) - na poziciji 9 Global IPTV (Gradačac) RS - na poziciji 4 ZipZap IPTV (Zenica) - na poziciji 23

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije