TV

Total TV platforma postaje EON SAT i dobija novi vizuelni identitet

Total TV platforma postaje EON SAT i dobija novi vizuelni identitet
Foto: Ustupljena fotografija | Total TV platforma postaje EON SAT i dobija novi vizuelni identitet

Total TV platforma od 4. juna mijenja naziv i postaje EON SAT.

Ova usluga dobila je i novi, moderniji vizuelni identitet, koji će skupa s nazivom EON SAT biti primijenjen na budućim računima za korisnike.

Od navedenog datuma u ponudu se uvode i novi EON SAT TV paketi koji će biti dostupni u okviru Telemach ponude. Iz Telemacha poručuju da su novi naziv, vizuelni identitet i ponuda EON SAT platforme odraz posvećenosti ove kompanije inovacijama i modernizaciji, kao dijelu strategije u pružanju najnaprednijih i najkvalitetnijih proizvoda i usluga za sve korisnike.

Novi EON SAT TV paketi podrazumijevaju distribuciju televizijskog i radijskog programa putem satelitskog prijemnika za prijem signala koji se odašilje putem satelita i dostupni su svim zainteresovanim korisnicima na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine. Ponuda je dostupna na linku. Iskoristite akciju, izaberite bilo koji od ponuđenih paketa - EON SAT Light TV, EON SAT Full TV ili EON SAT Premium TV – za samo 1 KM mjesečno prvih šest mjeseci i postanite jedan od zadovoljnih korisnika usluge EON SAT.

Svejedno da li preferirate sportske, fiilmske, serijske, dokumentarne ili druge vrste programa, uz Nova Max, CineStar Premiere, National Geographic, History, Animal Planet, Discovery, Grand, Pikaboo, Sport Klub i brojne druge kanale, zabava na EON SAT platformi je zagarantovana. Uz pomoć EON aplikacije, koja je dostupna u svim EON SAT TV paketima, gledajte TV unazad do 7 dana i pronađite sadržaj po želji i raspoloženju u Video klubu sa više od 14.500 naslova filmova, serija i dokumentaraca.

U cilju unapređenja i pružanja usluga, od 4.6.2024. sve informacije o ponudi satelitske platforme EON SAT TV moći ćete pronaći na telemach.ba ili pozivom na kontakt centar 1360.

O United Grupi:

United Grupa sa sjedištem u Holandiji, vodeći je telekomunikacijski i medijski operater u jugoistočnoj Evropi. Kompanija posluje u osam zemalja, ima preko 15 miliona korisnika, približno 15.000 zaposlenih, kao i godišnje prihode od oko 2,7 milijardi eura. United Grupa ima najširu pokrivenost mrežom u regionu i nudi korisnicima najatraktivniji izbor TV sadržaja iz cijelog svijeta. Značajna ulaganja u digitalnu infrastrukturu, medijski sadržaj i tehnologiju, osiguravaju izvrsnost proizvoda i usluga koje pruža korisnicima. United Grupa je od marta 2019. godine u većinskom vlasništvu BC Partners, jedne od najvećih investicionih kompanija u svijetu. U okviru United Grupe u Bosni i Hercegovini posluje kompanija Telemach BH i njeni servisi EON i Total TV, televizija i portal N1 kao i Nova BH. 

Za više informacija posjetite https://united.group/

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije