TV

Momčilo Bajagić Bajaga iskreno za „Una intervju”

Momčilo Bajagić Bajaga iskreno za „Una intervju”
Foto: N.N. | Momčilo Bajagić Bajaga iskreno za „Una intervju”

Bajaga jednako Beograd i mnogima prva asocijacija na glavni grad. Legendarni muzičar je gost Voje Nedeljkovića u “Una intervjuu” i ispričaće nam mnoštvo zanimljivih anegdota iz četrdesetogodišnje plodonosne karijere.

Kako su nastale najljepše pjesme ne samo za Instruktore već i za mnoge druge pjevače, o saradnji sa jugoslovenskim muzičkim legendama. Šta se dešavalo na svjetskim turnejama saznaćemo od Momčila koji se s osmijehom prisjećao raznih situacija: „Što kaže Brega posle desetog albuma, da li ima situacija koje se nisi setio, da li ima neki događaj koji nisi opisao u pesmama?”.  

Jedna od zanimljivih priča je i kako je reagovao kada je neko iz publike pokušavao da naruči pjesmu: „Vidi, nismo u kafani, ne možeš da poručuješ pesme, ne primamo bakšiš, nećemo to svirati. Sviraćemo večeras ono što sam ja planirao”, ispričao je Bajagić u emisiji uz objašnjenje da je kasnije od Zvonka Bogdana naučio kako elegantno i kulturno da rješava takve situacije.  

Čućemo i kako su nastale pesme „Montenegro”, „A ti se nećeš vratiti”, zanimljivosti sa  putovanja u Rusiju gde je nastao jedan od najvećih hitova „Ruski voz” i saradnji sa legendarnom pjevačicom Vidom Pavlović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije