Nova kripto-prevara: Ojadili investitore na spektakularan način

Britanska firma Fajnenšel.org, koja neovlašćeno posluje, zatvorila je sve dolarske račune investitora i konvertovala stanje na njima u novu kriptovalutu.

Obveznice Srpske na Bečkoj berzi

BANJALUKA - Prva emisija obveznica Republike Srpske od 200 miliona evra emitovana je danas na Bečkoj berzi, a sutra kasno poslije podne trebalo bi biti poznato da li je i uspjela.

Današnji promet na Banjalučkoj berzi više od 238.000 KM

BANJALUKA - Na Banjalučkoj berzi danas je ostvaren promet od 238.665 KM u 78 zaključenih poslova, podaci su iz Berze.

Trinaest kompanija iz FBiH proizvelo naoružanje vrijednosti 64,2 ...

SARAJEVO - Trinaest kompanija koje posluju u okviru namjenske industrije Federacije BiH (FBiH) ostvarilo je u prva tri mjeseca ove godine promet u iznosu od 64.213.575 maraka ...

Hakerski napad na mjenjačnicu kriptovaluta, uzet 31 mil. $

SEUL - Južnokorejska mjenjačnica za kriptovalute "Bithumb" saopštila je danas da su hakeri ukrali virtualne valute u vrijednosti od 31 milion dolara.

Disney nudi 70,3 milijarde dolara za 21st Century Fox

Disney je napravio novu ponudu od 70,3 milijarde dolara za Twenty-First Century Fox, nakon što je Comcast ponudio 65 milijardi dolara za ovu kompaniju.

Svejtski div ispada iz Dau Džons indeksa nakon 111 godina

NJUJORK -- Američki industrijski konglomerat Dženeral Elektrik, ispao je iz indeksne korpe najlikvidnijih akcija u kojoj je bio 111 godina.

Otkupljivač iz Bugojna za kilogram malina plaća 1,60 KM

BUGOJNO - Jedan od najvećih otkupljivača maline u BiH kompanija Heko iz Bugojna objavila je ovogodišnju otkupnu cijenu po klasama.