Četiri razloga zbog kojih vas boli glava

Uzroci glavobolje često nisu ozbiljna i hronična oboljenja, kao što se uglavnom misli, nego neočekivani, spoljašnji faktori iz naše okoline.

Kako da jednostavno izbacite višak vode iz uveta

Često nam poslije kupanja ostane malo vode u ušima. To sem što nije prijatan osjećaj, može dovesti do infekcije. Sa ovih sedam trikova brzo ćete se riješiti te nelagode.

Elektronske cigarete mogu oštetiti ćelije imunog sistema

Nova studija kaže da pušenje elektronskih cigareta može oštetiti imuni sistem i biti mnogo štetnije nego što se dosad mislilo.

Da li topla kupka može da zamijeni trening?

Najnovija istraživanja pokazala su da opuštanje u toploj kupki ima jednako pozitivne učinke na organizam kao i 30 minuta šetnje, navodi portal "Sajens alert".

Debljamo se u društvu dragih osoba

Da li ste znali da osoba koja nije imala problema sa prekomjernim kilogramima počinje da se deblja kada padne pod uticaj bliskih osoba. Za novonastalo ponašanje najveći uticaj ...

Hemofarm obezbijedio opremu domovima zdravlja

BANJALUKA - Hemofarm Fondacija započela je „Projekat pomoći opremanja domova zdravlja u izrazito nerazvijenim opštinama u BiH“ u okviru kog je obezbijedila 42.000 KM za ...

Sve što treba da znate o ljetnjim virozama

Pojam viroza se često koristi za kraća i lakša oboljenja kojima je uzrok virus, ili se pretpostavlja da im je uzrok virus.

Čaj za mršavljenje od tri sastojka

Tri kašičice ovog čaja dnevno pomažu kod mršavljenja, naročito na kritičnim tačkama tijela kao što su stomak, bedra i zadnjica.