Karoserija će služiti kao baterija

Ugljenična vlakna su jedan od onih egzotičnih materijala čiju širu primjenu u svakodnevnom životu ne možemo da dočekamo.

Prvi snijeg i led na putu: Šta znati, šta raditi, šta ne raditi

U nedelju je BiH pao prvi snijeg, a iako se ne očekuju smetovi, izuzetno je važno da budete spremni za sve uslove i prije svega vozite oprezno.

Ovaj fićo nema cijenu, pogledajte zašto

Dvije godine, i to ne baš lake za život u Srbiji, bile su potrebne Dušanu Jakšiću da stvori ono što za njega danas nema cijenu.

Ogromni redovi za zimske gume, vulkanizerima pune ruke posla

BANJALUKA - Redovi kod vulkanizera ogromni su nakon što je juče na snagu stupila obaveza da na vozilima budu gume čija dubina gazećeg sloja mora iznositi najmanje četiri ...

Betmen ima "Betmobil", a šta bi vozio Supermen da nije novinar?

Strip superheroji često imaju spektakularna prevozna sredstva, svakako je najpoznatiji Betmenov "Betmobil", ali šta bi vozio Supermen?

Ford Focus ima zadnji pogon i V8 sa 700 KS

Pojam Sleeper vezan je za automobile koji svojim izgledom ne odaju koliko su moćni, a najbolji primjer tome je Ford Focus sa zadnjim pogonom i motorom V8 sa 700 KS.

Asocijacija autoškola BiH podržava skuplje vozačke ispite: Trebamo ...

SARAJEVO - Asocijacija autoškola BiH, glavni incijator povećanja cijene vozačkih ispita, podržala je odluku Ministarstva komunikacija i saobraćaja BiH o novim cijenama ...

Princ Čarls posjeduje Aston Martin koji ide na vino

Mnogi vjerovatno ne znaju da je princ Čarls zaljubljenik u automobile, u svojoj kolekciji ih ima više od 100, a jedan od njih ide na vino.