Predstavljen novi Volkswagen Touareg

Nakon silne kampanje tizera, rendera, špijunskih videa i fotografija, novi Volkswagen Touareg je predstavljen u Kini. Odmah da kažemo da to što je predstavljen u Kini ne znači ...

BMW iX3 koncept debituje u aprilu

Do kraja 2018. BMW će predstaviti nekoliko električnih koncepata, koji će sigurno dobiti i serijsku izvedbu.

Električni Volkswagen e-Golf gotovo rasprodat

Prošla godina je bila odlična za društvo iz Wolfsburga. Prodali su rekordan broj automobila, gotovo 11 miliona, a dobra godina odnosi se i na 'zelena vozila'.

Audi R8 ipak neće dobiti V6 motor

U Audiju su odlučili da stave tačku na višemjesečne špekulacije medija pa su zvaničnom izjavom potvrdili da neće proizvoditi model R8 koji će pokretati V6 motor.

Škoda nikad traženija: Česi moraju da naprave novu fabriku

U posljednjih pet godina Škoda je povećala prodaju svojih automobila za više od 30 odsto. Ili ako baš hoćete, Česi su u 2017. isporučili 1,2 milona vozila.

Otvoren sajam automobila u Beogradu

U Beogradu su otvoreni Sajam automobila i Sajam motocikala na kojima učestvuje više od 350 izlagača iz dvadesetak zemalja, a beogradskoj publici, odmah nakon Ženeve ...

BMW obećava – 700 km na struju do 2021.

BMW predstavio je dio svog plana za naredne godine, a fokus bavarskog premijum proizvođača su autonomna tehnologija i električna vozila (EV).

Novi SsangYong Rexton premijerno na sajmu automobila

Na predstojećem salonu automobila BG Car Show, novi uvoznik i distributer vozila marke SsanYong, Adriatic Auto, predstaviće modele ovog proizvođača u hali 4 Beogradskog sajma.