Novosti

Aston Martin Vanquish Carbon samo za odabrane

Aston Martin Vanquish Carbon samo za odabrane
Aston Martin Vanquish Carbon samo za odabrane

"Aston Martin" u borbu za kupce ulazi sa novom strategijom. Njen dio je ponuda specijalnih edicija i verzija. Među njima su najnovije Carbon Black i Carbon White, koje će ova britanska kompanija predstaviti na autosalonu u Parizu.

Za bogatu klijentelu više nije dovoljno dobro ime, puno snage, moderna tehnika i ekskluzivni materijali. Potražnja za specijalnim edicijama, kojima se povećava stepen prepoznatljivosti, neprestano se povećava.

"Aston Martin" na čelu sa novim direktorom Endi Palmerom, koji je nekada radio za "Nissan", želi da napravi svoju ponudu atraktivnijom za klijente. Zato je predstavljena nova edicija "karbonskih" Astona. U pitanju su modelu Vanquish i Vanquish Volante, koji su u ponudi u dvije verzije - Carbon Black i Carbon White, a razlikovaće se samo vizuelno. Jedna verzija biće izvedena u crnoj boji, a druga u bijeloj, pri čemu su krov, prednji branik, zadnji difuzor, pragovi, retrovizori i kvake izrađeni od karbona.

Motor je šestolitarski V12 maksimalne snage 576 KS. Iz mjesta do 100 km/h, potrebno mu je 3,8 sekundi, a maksimalna brzina iznosi 324 km/h, piše Auto magazin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije