Novosti

Aston Martin predstavio Vantage GT12 Roadster

Aston Martin predstavio Vantage GT12 Roadster
Aston Martin predstavio Vantage GT12 Roadster

Personalizovani GT12 Roadster je najekstremniji otvoreni model iz Aston Martina do sada, zbog svog atmosferskog V12 motora sa 591ks, kao i šasije koja je spremna za stazu...

Napravljen i isporučen iz "Q by Aston Martin", za devet mjeseci i napravljen je od Vantage GT 12 Kupe verzije, kojoj je skinut krov po specijalnoj želji kupca.

Kao i kupe, Roadster dolazi u istoj boji, sa magnezijumskim detaljima, izduvnim sistemom koji je od titanijuma, karbonskim dijelovima i posebnim vješanjem.

Jedan od razloga koji čini Vantage GT12 Roadster bitnim automobilom u ponudi je činjenica da je kupac prvi put mogao da iskoristi Q diviziju u potpunosti, pošto je do sada uglavnom služila za poručivanje personalizovanih boja i opreme u kabini.

Sada je ponuda daleko proširena, pa kupci mogu da izaberu unikatne inženjerske projekte.

"Aston Martin ima rastuću reputaciju pravljenja ambicioznih projekata za kupce, a jedan od najboljih primjeraka je spektakularni CC100 Speedster koncept", rekao je potpredsjednik David King. "Postali smo svjetski lideri kada su u pitanju projekti sa malim brojem primjeraka, kao što je One-77, Lagonda Taraf i Aston Martin Vulcan, dok je Vantage GT12 i Vantage GT8 prikaz koliko daleko možemo da odvedemo naše proizvodne modele po želji kupca":

Servis sada obuhvata i Aston Martin Advanced Operations, koji su direktno odgovorni za prethodno pomenute modele.

(NN; autoexclusive)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije