Novosti

Aston Martin u borbi protiv preprodavača automobila

Aston Martin u borbi protiv preprodavača automobila
Foto: Ilustracija | Aston Martin u borbi protiv preprodavača automobila
N.N.

Šef Aston Martina je jasno poručio kako će na svaki pokušaj preprodaje njihovog najekstremnijeg bolida adekvatno reagovati.

U pitanju je Valkyre, poznat i kao AM-RB 001. Automobil je to koji donosi sve najbolje iz Aston Martina i Red Bull racinga, ali i vjerojatno najbolje što cjelokupna autoindustrija može dati u domenu drumskih trkača.

Zbog izuzetnog interesa za automobil u Astonu su otvorili listu narudžbi. Kako se radi o limitiranom broju primjeraka jasno je kako će ovaj Aston biti itekako tražena roba. Tu se za cijenu neće pitati, a to bi u prevodu značilo potencijalno veliku zaradu za svakog kojim ima rezervaciju za automobil.

Osim ako ga uhvate ljudi u crnom iz Aston Martina. U tom slučaju će trenutno biti izbrisan s liste narudžbi, ali će mu i trajno biti zabranjen pristup u slučaju ponude nekih novih specijalnih modela. Upravo je to na društvenim mrežama rekao i čelni čovjek Aston Martina Endi Palmer.

Podsjećanja radi, Aston Martin će proizvesti svega 150 primjeraka od čega će njih 25 biti u trkaća verziaj. Hibridni pogon uključuje Cosworthov 6.5 V12 atmosferski dijamant i elektromotor, a ukupna snaga će prelaziti 1.100 KS. Cijena je veća od 3 miliona evra.

(Index.hr)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Izdvojeno
Novi Audi Q3 za 2018.
Novosti

Novi Audi Q3 za 2018.

Aston Martin Vantage sa 500 KS
Novosti

Aston Martin Vantage sa 500 KS

Najčitanije