Novosti

Novi Sad upoznao novog fiću ispod kišobrana (FOTO)

Novi Sad upoznao novog fiću ispod kišobrana (FOTO)
Novi Sad upoznao novog fiću ispod kišobrana (FOTO)

Renomirani italijanski proizvođač automobila Fiat danas je u Novom Sadu predstavio svoj novi model, Fiat 500, popularno nazvan novi fića.

Promocija je održana u centru Novog Sada u Miletićevoj ulici koja je u tu svrhu prethodnih dana pretvorena u ulicu šarenih kišobrana.

Portparolka Auto kuće "Stojanov" Sanja Titin rekla je novinarima da je ulica kišobrana ovih dana bila najatraktivnija ulica u Novom Sadu i ujedno najlepša najava za promociju Fiata 500.

Direktor marketinga "Fiat Srbija" Boris Čučković je rekao da je Fiat 500 odnosno popularni novi fića zaštitni znak Fiata i da će se taj novi model već od sutra naći u ponudi Auto kuće "Stojanov".

"Namjerno smo se odlučili za Novi Sad kao grad u kome ćemo prvo promovisati Fiat 500, jer nam je želja da taj model predstavimo u svim lokalnim sredinama, a Novi Sad kao vjerovatno najurbaniji od svih je pravo mjesto za početak promotivne kampanje", rekao je Čučković.

On je kazao da je akcija "Fiat preporučuje" naišla na odličan odziv u javnosti o čemu svjedoči i ulica kišobrana koju je, kako je rekao, Fiat preporučio.

Po riječima Čučkovića novi model fiće je izuzetno udoban, lijepog i prepoznatljivog dizajna sa izuzetno atraktivnim bojama.

"Cijena Fiata 500 je prilagođena našem tržištu i iznosi oko 10.000 evra", kazao je Čučković, koji se zahvalio lokalnoj admonistraciji što je omogućila da pješačka zona bude iskorištena za promociju.

Na promociji je prikazano nekoliko "novih fića" u različitim bojama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije