Novosti

Ovo se desi kada kradete auto vrijedan 300.000 dolara (VIDEO)

Ovo se desi kada kradete auto vrijedan 300.000 dolara (VIDEO)
Ovo se desi kada kradete auto vrijedan 300.000 dolara (VIDEO)

Ako se nešto čini previše dobrim da bi bilo istina, onda vjerovatno i nije istina. U to su se najbolje uvjerile žrtve jednog Jutjubera pokušavajući da se odvezu u njegovom Meklaren 650S Spajderu.

Džo Saldas je poznat po postavljanju skrivenih kamera i pravljenju šala na račun lakovjernih ljudi, a ovog puta mu je kao zamka poslužio auto vrijedan 300.000 dolara.

On je parkirao Meklaren 650S Spajder na vidno mjesto i ostavio ključeve u njemu. Malo ko bi odolio ovakvom izazovu, a oni koji su pokušali da ukradu auto i bukvalno su doživjeli šok jer je ključ bio povezan sa ogrlicom sa električnim škovima.

Na snimku se vide četvorica momaka koji su se najpre samo divili automobilu, neki su ga slikali, a kada su videli ključ pokušali su ili da odvezu auto ili da jednostavno probaju i čuju zvuk moćne mašine.

Međutim, tada je Saldas daljinskim upravljačem puštao struju kroz ogrlicu povezanu sa ključem.

Momci koji su postavili skrivenu kameru su se odlično zabavili

Neki od njih su psovali i vikali tako prodrmani strujom, a jedan je odmah iskočio iz auta.

Zanimljivo je da se na komandnoj tabli čak i vidi postavljena go pro kamera koja je sve zabeležila ali potencijalni lopovi je nisu ni primetili, verovatno misleći kakva ih je sreća zadesila što su pronašli otključan automobil.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije