Novosti

Pratnja koja mami uzdahe

Pratnja koja mami uzdahe
Pratnja koja mami uzdahe

S povratkom Formule 1 na male ekrane, na scenu se vraćaju i djevojke vozača, koje će i ove sezone sa strepnjom pratiti šta njihovi muškarci rade na stazi.

Formula 1 i glamur idu zajedno, pa ne iznenađuje da svi aktuelni vozači slobodno vrijeme provode u društvu privlačnih djevojaka. Neki su slobodni, drugi u ozbiljnoj vezi ili čak u braku. A, kada su u pitanju "bolje polovine", najviše pažnje izazivaju djevojke bivših šampiona Formule 1 - Luisa Hamiltona, Fernanda Alonsa i Džensona Batona.

Hamilton je u vezi s Nikol Šerzinger još od svoje debitantske sezone u elitnom automobilističkom takmičenju. Slavna pjevačica navodno nije imala pojma šta je Formula 1 kada su se upoznali. Sljedećih godina, ipak, naučila je osnove ovog sporta i neko vrijeme redovno posjećivala trke. U posljednjih šest-sedam godina Luis i Nikol prekidali su bezbroj puta i mirili se, kao što to mnogi parovi rade. Prema najnovijim informacijama, ponovo su zajedno. Koliko dugo, vidjećemo.

Priča Fernanda Alonsa malo je drukčija. On je bio dugi niz godina u braku sa španskom pjevačicom Rakel del Rozario, a onda se jednog dana probudio i zaključio kako želi ostatak života da provede u zagrljaju manekenke. Ubrzo je objavio da se razvodi i počeo se pojavljivati u društvu švajcarskog fotomodela Ksenije Čumičeve. Nije to upalilo, ali shvatio je da voli žene ruskog porijekla i zatim prohodao s manekenkom Dašom Kapustinom. Mršava i vrlo lijepa u licu, 24-godišnja Ruskinja već je skoro dvije godine u vezi sa Špancem, sve je češće na trkama i čini se da je veza vrlo ozbiljna.

Titula "prve dame Formule 1", ipak, pripada Džesiki Mičibati. Japansko-argentinski 29-godišnji fotomodel bio je inspiracija Džensonu Batonu, koji je s njom u vezi od 2009. godine, kada je senzacionalno osvijo titulu. Takav početak veze garantovao je dugoročnu ljubav, pa lijepu Džesiku i danas gledamo na trkama, a mnogi upravo nju smatraju najljepšom djevojkom F1 vozača. Nedavno su se Dženson i Džesika vjerili...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije