Novosti

U Budvi otvoren sajam automobila

U Budvi otvoren  sajam automobila
U Budvi otvoren sajam automobila

BUDVA - U okviru "Jadranskog sajma" u Budvi, danas je počeo Sedamnaesti sajam automobila tokom kojeg će do 12. oktobra ponudu predstaviti 60 svjetskih proizvođača.

Nakon pozdravnog govora direktora "Jadranskog sajma" Rajka Bujkovića, Sajam automobila svečano je otvorio Radenko Purić, direktor "Lovćen osiguranja", ovogodišnjeg sponzora manifestacije.

Bujković je iskazao zadovoljstvo kvalitetom ponude koju čini čak 60 svjetskih brendova, kao i željom izlagača da se na ovaj način probliže kupcu, te njihovom hrabrošću da u međusobnoj konkurenciji, na relativno malom prostoru, predstave svoj asortiman i ostvare željene rezultate.

Kao posebnost ovogodišnjeg Sajma istakao je premijernu prezentaciju 12 novih modela, od kojih se dva modela firmi "Nisan" i "Mercedes" istovremeno redstavljaju na sajmu u Budvi i Parizu.

"Jadranski sajam je i ovaj put domaćin najveće smotre svjetske automobilske industrije koja se organizuje u Crnoj Gori, čime se visoko pozicionira na mapi regionalnih smotri automobilizma", rekao je na svečanom otvaranju direktor "Lovćen osiguranja" Radenko Purić.

On je dodao da ga, kao predstavnika branše osiguranja, posebno čini zadovoljnim velika raznovrsnost i kvalitet ponude – ne samo izlagača, već i lizing kompanija i osiguravajućih kuća.

"Na ovaj način kupcima je omogućeno da vozila nabave pod najpovoljnijim uslovima i uz sajamske popuste", naglasio je Purić.

Tokom Sajma automobila, u okviru programa manifestacije, biće dodijeljene novinarske nagrade za najbolje izložene modele u više kategorija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije