Novosti

Upoznajte tartan prancer: Albanski "trejler MPV" (FOTO, VIDEO)

Upoznajte tartan prancer: Albanski "trejler MPV" (FOTO, VIDEO)
Upoznajte tartan prancer: Albanski "trejler MPV" (FOTO, VIDEO)

Najnoviji predstavnik u veoma popularnom MPV segmentu dolazi, vjerovali ili ne, iz Albanije.

Model prancer, albanskog proizvođača "Tartan" donosi neke, do sada neviđene luksuzne elemente koje će ga svakako izdvojiti u ovom pretrpanom segmentu u kojem dominira reno espas.

Za početak, koliko ste se samo puta mučili da sa flašom piva otključate vrata? Prancer ima za to rješenje u vidu ručice vrata koja je uredno i stalak za čašu ili flašu. Sjajno rkešenje! Gdje je alkohol, tu su i cigarete pa je sasvim logično što prancer nudi pepeljare i za vozača i za suvozača. Od alkohola ste ožednjeli? Ništa zato, tu je fontana za vodu smještena u prednjoj konzoli! Inovativnim rješenjima tu nije kraj pa prancer nudi i savremeni audio-sistem sa razglasom, a od bezbjednosnih sistema tu je mogućnost da pritiskom na dugme daljinskog upravljača izvadite volan. Kad može u formuli, što ne bi moglo i u pranceru?! Pomenuti daljinski nudi brojne funkcije, ali će većina od njih (uključujući svastiku i zeku) za nas biti misterija dok ovaj model ne isprobamo u praksi. Prodaja je već počela, a početna cijena je 300.000 leka, što je tek nešto više od 2.000 evra. Bagatela!

Na kraju, međutim, slijedi iznenađenje: ovaj automobil ipak ne postoji već je snimak zapravo reklama za film "Godišnji odmor” (engl. vacation) sa Ed Helmsom i Kristinom Aplgejt u glavnim ulogama!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije