Novosti

Vrhunska MCY 80 superjahta (FOTO)

Vrhunska MCY 80 superjahta (FOTO)
Vrhunska MCY 80 superjahta (FOTO)

Kao rezultat zajedničkog truda italijanskog studija za dizajn jahti Nuvolari Lenard i Monte Carlo Yachts kompanije, nastala je nova i elegantna MCY 80 jahta.

Ovo dizajnersko čudo nije bilo tako jednostavno kreirati, ona je postavila brojne izazove za obe kompanije, koje su željele da dosegnu nove visine po pitanju stila i prefinjenosti. Ovaj novi model je zapravo šesta jahta u MCY poželjnoj postavi, a predstavlja agilni i elegantni brod, koji je inspirisan sveopšim osjećajem finese. Njeni poznati elementi su paluba za zabavu i portugalski most.

Paluba iznad glavnog mosta ima đakuzi, prostor bara i nekoliko loža za sunčanje, što gostima ove jahte daje dodatni osjećaj slobode. Unutar ove predivne superjahte nalazi se glavni salon i privatne kabine, koje uživaju u izobilju prirodne svjetlosti, koja se savršeno uklapa sa brušenim podovima od hrastovine. Nevjerovatni ambijent koji dočekuje svakog putnika, naglašen je dragocjenim elementima od kože i prirodnog kamena.

Takođe, vrijedi napomenuti da elegantni i moderni enterijeri sadrže elemente poznatih brendova kao što su Hermes, Armani i Minotti. Dizajnirana i konstruisana u MCY Monfalcone brodogradilištu, nova MCY 80 jahta biće zvanično predstavljena tokom Sajma Jahti u Kanu, koji se održava u septembruv. Detalji i cijena ovog broda još nisu otkriveni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije