Mogućnosti

Misteriozni Ferrari (FOTO)

Misteriozni Ferrari (FOTO)
Misteriozni Ferrari (FOTO)

Ferrari je podnio Evropskoj kancelariji za zaštitu intelektualne svojine dizajnersko rješenje,u avgustu prošle godine, ali su tek sada intrigantne slike objavljene na internet stranici kancelarije.

Za sada nema mnogo informacija, sem da patent pripada Ferrariju S.p.A., a kreator je Flavio Manconi, šef dizajna kompanije.

Sudeći po izgledu, riječ je o vozilu u velikoj mjeri baziranom na rasprodatom LaFerrari kupeu, ali sa drugačijim farovima, koji na patentu dolaze u vidu tankih LED traka. Ista tema se nastavlja i pozadi, sa zadnjom signalnom grupom.

Masivni usisni otvori od ugljeničnih vlakana i naglašeni spliter, sugerišu da bi moglo da se radi o "naoštrenoj“ verziji LaFerrarija. Zadnji odbojnik izgleda agresivnije u odnosu na onaj kod "standardnog“ modela.

Bočni profil otrkiva sjajnu povezanost prednjih krila i A stubova, kao i jednako impresivno rješenje između zadnjih krila i krova. Upotreba konvencionalnih retrovizora umjesto kamera, sugeriše da je prije riječ o serijskom automobilu a ne konceptu.

Teško je tačno reći o čemu se radi. Moguće da je u pitanju specijalna edicija LaFerrarija ili unikatan model. Ove godine se slavi 70 godina posotjanja kompanije, tako da bi ovo mogao biti slavljenički model.

(Vrelegume.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije