Moto sport

Zadrijemao dok je čekao na bolid pa postao hit na internetu (FOTO)

Zadrijemao dok je čekao na bolid pa postao hit na internetu (FOTO)
Zadrijemao dok je čekao na bolid pa postao hit na internetu (FOTO)

SAO PAULO - Fernando Alonso je postao hit na društvenim mrežama nakon što su ga fotografi "uhvatili" kako drijema dok čeka da mu McLarenov tim osposobi bolid tokom kvalifikacija za Veliku nagradu Brazila u Formuli 1.

Njegova poza je zaista bila duhovita, kao da meditira. Lagano je zabacio glavu unatrag i zažmirio u sjedećem položaju, a ruke i noge prekrstio, kao da je potpuno spokojan, bez ikakve brige i daleko od stvarnosti oko sebe.

Nije trebalo dugo da mašta proradi korisnicima društvenih mreža pa su Twitter i Facebook preplavile fotomontaže tog Alonsovog "odmora". Može se pronaći kroz "#hashtag" zanimljiva imena "#PlacesAlonsoWouldRatherBe", koji sugeriše da Španac razmišlja o tome gdje bi radije u datom trenutku.

Alonso se tako "našao" kako polijeće prema svemiru, kako odmara na skijanju, pokraj bazena, u garaži mercedesa, u učionici, svemirskom brodu Enterprise iz Star Trek serijala, biciklu kojim se odvezao E.T, na Titaniku... i desecima drugih mjesta. A što je najbolje, cijela ova priča ne staje, Španac je postao prava zvijezda na Internetu.

"Čuo sam da je fotografija postala hit, ali ne znam šta ljudi očekuju da ćemo mi vozači raditi dok čekamo da nam se osposobi bolid. Nisam učinio ništa što inače ne činim, uvijek to radim otkad znam za sebe", rekao je Alonso.

(NN/vecernji.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije